Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra CraiuluiMarathon 7500Bike marathon 4 MountainsCazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio Bucureşti


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Alpinet lists - alpinet2k

Bookmark and Share

From: Gabriel Mera <m...@yahoo.com>
Date: Mon, Oct 20, 2003, 11:36 pm
Subject: Re: @ bocanci Salomon
Salut!

Am si eu o pereche de Salomon X-Hiking, cumparati de aproape doi ani si purtati de atunci in fiecare iesire, atat vara cat si iarna (nu am inca bocanci de iarna). Sunt foarte multumit de prestatia lor de pana acum si nu pot spune ca am intalnit vre-o problema din punct de vedere a calitatii constructiei acestora.
Mentionez totusi ca nu sunt niste bocanci pentru turele de iarna, deoarece, dupa un anumit timp de mers prin zapada, incep sa se ude, chiar si daca i-am tratat cu ceara. In rest se comporta exceptional.

Dupa cate stiu eu (surse din interior), Salomon nu mai fabrica bocanci de nici un fel in Romania. Aceasta dupa ce, o delegatie din Franta a gasit pe "pietele negre" bocanci furati din fabrici si scosi la vanzare. Au hotarat sa mute productia de bocanci in China, presupunand probabil ca cei de acolo nu sunt chiar atat de mari iubitori de munte ca si romanii. De atunci la noi se mai fabrica doar legaturi de schiuri & snowboard si clapari, pe care cei care le-ar fura pe componente nu prea ar avea cum sa le asambleze acasa.

Gabi
The messages are provided by the mentioned sources.
We take no responsability for their form and content.There are no comments for this message
Login or register to comment