Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio Bucureşti


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Liste Alpinet - alpinet2k

Bookmark and Share

De la: Horia Iorgovan <i...@yahoo.com>
Data: Miercuri, 10 Mar 2004, 11:18
Subiect: @ Re: help Magazine primus
Salut,

In prezent sunt Phoenix, Arizona. Am citit mesajele despre aragaze de voiaj si va pot da informatii dupa ce am cautat aceste produse in magazinele de aici.

Sa luam modelul Dragonfly Multifuel de la MSR. Este dupa parerea mea cel mai tare model de aragaz existent. Este spectaculos sa vezi acest produs, sa pui mina pe el si sa vezi cum functioneaza. Modelul merge cu mai multe tipuri de combustibili: motorina, whitespirt, benzina fara plumb, petrol lampant. Daca se infunda printr-o scuturare in plan vertical acesta se curata datorita unui ac prevazut din fabricatie pentru aceasta operatiune de curatare.

De asemenea modelul are un kit de intretinere cu care poti sa-l desfaci, sa-l cureti si citeva piese de schimb. Totul se face in doar citeva minute. Am discutat cu cei din magazin ca imi este frica sa folosesc si alt gen de combustibil si mi-au spus sa nu imi fac probleme pentru ca ei au incercat cu toate genurile de combustibili recomandate de MSR si arzatorul a functionat foarte bine. Chistia cu acul care intra si desfunda este cea mai mare realizare a acestui model.

Iata preturile pentru aceste produse direct de la raft:

MSR Dragonfly multifuel: 109 USD
Maintenence Kit DF: 25 USD
Bidon combustibil 33oz: 12 USD
Taxe postale in cazul in care in comanzi de pe net: 6 - 7 USD

La aceste produse nu se fac reduceri. Eu am cautat si am dat telefoane in mai multe locuri si mi s-a spus ca la aceste produse nu se fac reduceri, exact ce mi-au spus si cei de la magazin. Ii rog pe cei care cred ca il pot gasi mai ieftin sa imi spuna de unde sa il cumpar. Am vazut chiar ca cineva a spus 75$ pentru acest model. Este o gluma! La acest pret aici gasesti marfa de calitatea a doua, firme care nu au un nume in domeniu. Imi este greu sa cred ca cineva ar putea reduce un MSR pentru a-l vinde la un pret de nimic.

Pentru cei care doresc acest produs eu pot aduce o cantitate limitata, 2 - 3 bucati urmind ca la intoarcerea in Romania (prin mai) sa luam legatura pentru a intra in posesia lor. Ce interesati ii rog sa-mi scrie pe personala. Adaosul va fi de 10% fata de preturile de lista:)

Horia
Mesajele sunt preluate ca atare de la sursele menţionate.
Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru forma şi conţinutul lor.

Alte mesaje din aceeaşi discuţie:
SubiectAutorData
 @ Re: help Magazine primusHoria Iorgovan10 Mar 2004
   @ Re: help Magazine primusOvidiu10 Mar 2004


Nu există comentarii pentru acest mesaj
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii