Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra CraiuluiMarathon 7500Bike marathon 4 MountainsCazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio Bucureşti


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Liste Alpinet - alpinet2k

Bookmark and Share

De la: marius pop <m...@yahoo.com>
Data: Joi, 3 Mai 2007, 8:16
Subiect: Re: [a] Re: Kayland -incaltari montane si nu numai
Oameni buni, aveti mare grija cand intrati intr-unul din magazinele Mountain Experts, iar bocancii Kayland comercializati la noi sunt ultimele rebuturi de pe piata. Oricum, ceea ce-ai scris aici este reclama pe fata. Ceea ce-am patit eu (si, asa cum s-a vazut, nu numai eu) cumparand de la acest magazin este inadmisibil pentru cineva care comercializeaza echipamente de munte. Cat despre profesionalismul celor care lucreaza acolo....dar mai bine citeste articolul scris de mine pe alpinet si comentariile facute:
http://alpinet.org/main/articole/show_ro_t_atentie-la-magazinele-mountain-experts-si-la-bocancii-kayland_id_2202.html
Dupa teapa luata la Mountain Experts mi-am cumparat Meindl Air Revolution 7.1.....astia sunt bocanci, nu credeam ca o sa ma simt asa bine cu o incaltaminte de munte, sunt incredibili (asta nu este reclama, sunt doar cuvinte de apreciere fata de un produs impecabil).
Numai bine,
Marius
Alfasoft <alfasoft@alphanet.ro> wrote:
Eu umblu de f.multi ani incaltat cui Kayland, diferite tipuri-de regula prefer bocanci mai solizi/fiabili dar...si ceva mai grei. Exista o mare varietate, evident cu diferite structuri/forme/conceptii aferente numeroaselor destinatii, inclusiv ghete sport pt. oras/bicicleta/mountain bike, trecking, climbing....
Apelati cu incredere la gmotica@yahoo.com sau/si 0744-503.664 Gabriel Motica-are mag. Mountain Expert in B. Mare, Cluj Napoca, Brasov, Bucuresti si va va oferi cu siguranta o consiliere de profesionist-fiind un pasionat turist/alpinist...de Alpi etc.
Ieri si-a inaugurat in Baia Mare noul sediu de firma, in recent renovatul si in curs de renovare Centru MIllenium baimarean, in spatele cinema Minerul-l-am vizitat si inca o data admirat modul profesionist de prezentare, estetica deosebita-logo-urile splendide/non agresive, la obiect *(sau subiect) -panorame alpine, detalii alpine -veritabile opere de arta foto, extrem de aerisit, cu sansa de consiliere la fata locului, echipament pt.turism/alpinism/agrement, nu doar incaltaminte/imbracaminte/rucsaci/corturi....

Circul foarte rar in mall, (super) magazine -de regula numai impins de stringente nevoi-ieri insa m-am relaxat ca intr-o expo de arta plimbindu-ma prin acea bijuterie comerciala de bun gust.

Pe bune! Si atentie, nu-s neam cu Gabriel Motica!
LPGoja
----- Original Message -----
From: Dura Florica
To: Alfasoft
Sent: Wednesday, May 02, 2007 10: 17 PM
Subject: Re: Kayland -incaltari montane si nu numai

Arata traznet! Sa fie la fel de buni? Am o pereche de incaltari de la firma cu pricina, si sint multumita de ei. Practic, ultimele 3 ierni, la filmare in Tihuta si nu numai, am supravietuit mai ales datorita acestor bocanci.

Florica

Alfasoft <alfasoft@baiamare.rdsnet.ro> wrote:

Atasat un material info pentru "carcotasii " de pe Alpinet.

Pt. eventuali amatori de info suplimentare sugerez "atacul" la
gmotica@yahoo.com
Mesajele sunt preluate ca atare de la sursele menţionate.
Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru forma şi conţinutul lor.Nu există comentarii pentru acest mesaj
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii