Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra CraiuluiMarathon 7500Bike marathon 4 MountainsCazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Liste Alpinet - alpinet2k

Bookmark and Share

De la: ognean dragos <o...@yahoo.co.uk>
Data: Luni, 17 Aug 2009, 16:53
Subiect: Re: [a] pe transfagarasan
Aceasi era situtia si pe partea nordica a Transfagarasanului. Eu am urcat ieri pe acolo. Era o multime de oameni. Multi dintre ei s-au incumetat sa urce pana in saua Caprei incaltati doar in tenisi sau sandale. Surprinzator, de pe traseu am colectat doar 2 pet-uri de si o cutie de bere. La cata lume era pe acolo, traseul mi s-a parut curatel. Nu stiu daca curatenia a fost pastrata de turisti sau de altii.

--- On Mon, 17/8/09, Adrian Miroiu <a_miroiu@yahoo.com> wrote:

From: Adrian Miroiu <a_miroiu@yahoo.com>
Subject: [a] pe transfagarasan
To: "alpinet2k" <alpinet2k@yahoogroups.com>
Date: Monday, 17 August, 2009, 3: 42 PM
Completez si eu olectza mesajele cu gunoaiele din Sureanu; am fost sambata pe Transfagarasan, recunosc cu masina, dar si cu ai mei si ai sotiei mele, asa ca am scuze.... ce am vazut nu credeam posibil - se vindeau cascavele si covrigi si sus, pe sosea, langa Cascada Caprei! Lume cu tarabe pe marginea unui drum alpin de 2 benzi in partea alpina acestuia unde in stanga sensului de urcare era rapa, prapastie! Incredibil, dar adevarat. In rest cred ca mii si mii de oameni, sute si sute de masini, coloana peste coloana.Din fericire, am intrat in tunel pe soare si am iesit la Balea (dupa o jumatate de ora in coloana in tunel cu niste maimute urlatoare in jur...) pe o ceatza foarte deasa de nu am putut vedea si balciul de la Balea. Tatal meu nu a fost nicioadata pe Transfagarasan si i-a placut foarte mult, dar nu mai prididea minunandu-se de cata lume a intalnit pe drum.Dar, repet, ce se intampla la Balea lac si pe Transfagarasanul sudic depaseste orice inchipuire... M-am intors acasa la Campina mai fericit ca nicioadata!O zi bunaAdrian Miroiu
Mesajele sunt preluate ca atare de la sursele menţionate.
Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru forma şi conţinutul lor.


Legături cu Ghidul Montan:
Munceii INTORSURII - Intorsura Buzaului  
Muntii SUREAN - Varful Surean  
Muntii SUREAN - Cabana Surean  
Muntii SUREAN - Curmatura Surean  
Munceii INTORSURII  
Muntii SUREAN  
Muntii ANINEI si Munceii DOGNECEI  


Comentarii
De Cristina Nussem - publicat Marţi, 25 Aug 2009, 18:02
Am fost si eu sambata pana la Balea Lac, pentru ca vroiam sa mai ajung inca o data pana la Vanatoarea lui Buteanu. Nu am mai fost in Fagaras de 3 ani, dar ce am vazut acum la Balea Lac m-a ingrozit: Pentru ce trebuie sa transformam orice loc frumos in bazar? Chiar nu se poate fara gratarul cu mici la marginea soselei?

M-am bucurat cand am vazut cata lume urca spre Saua Caprei (chiar daca nu erau toti echipati pentru urcat pe munte), dar nu am inteles de ce trebuia sa ascult muzica de la cabana Paltinu pana am ajuns sus in sa.
Comentarii pentru acest mesaj
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii