Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Liste Alpinet - alpinet2k

Bookmark and Share

De la: Andrei Simu <m...@yahoo.com>
Data: Joi, 3 Mai 2012, 11:07
Subiect: [a] Herculane Climbing Open 2012 - la final
Salutare tuturor si sper ca toata lumea a ajuns cu bine acasa!

Am trecut impreuna de a 11-a editie a HCO si ne bucuram ca ati fost prezenti in numar atat de mare. S-au inscris la start 140 de concurenti, 37 de Fete, 85 de baieti la Open si 18 baieti la Masters. A fost cea mai numeroasa participare la HCO de pana acuma si probabil cea mai numeroasa participare la un concurs de escalada outdoor din Romania. Zona de concurs, aproape de intrarea in Cheile Tasnei, are un farmec aparte si cred ca toti l-ati simti la fel ca si noi. Suntem siguri ca va deveni un sector frecventat si cu siguranta numarul traseelor va mai creste acolo. Acum insa, va puteti bucura de 38 de trasee acolo, pana la noi amenajari.
Ne bucuram ca nu au fost accidente, s-au respectat normele de siguranta in escalada, lumea si-a verificat nodurile inainte de ascensiuni si nu au fost certuri la trasee, referitoare la cozi! In general comunitatea de cataratori din Romania s-a maturizat in cei 11 ani de HCO. Daca la primul HCO in Pecinisca, dimineata la start constatam ca tocmai ni se sustrag corzile fixe din perete de catre niste concurenti "binevoitori" care au motivat atunci ca ei credeau "ca le-am uitat acolo si nu mai avem nevoie de ele", acum situatia s-a schimbat mult in bine.

Pentru organizarea evenimentului, asa cum l-ati trait, au contribuit peste 30 de "alternativi" timp de 5 week-end-uri inainte de HCO si apoi in timpul evenimentului, sponsorii principali AlpinExpe (Beal) si ClimbingShop (Edelrid), sponsorii CraiMont, eMont, OneMove (Black Diamond), Hilti, NaHanny, GoTech si Printtech, si partenerii: Serviciul Salvamont CS, FRAE si Parcul National - Domogled Valea Cernei.
Ne cerem scuze pentru traseele partial murdare si pentru cele incadrate gresit in palierele de dificultate, din pacate vremea rea din week-end-urile premergatoare concursului nu ne-a lasat sa lucram decat "printre picaturi" si asta s-a vazut in timpul concursului.
Sistemul de premiere la categoria Open se pare ca a relaxat atmosfera, dar vrem sa aflam si parerea voastra, si nu doar despre asta ci despre tot ce a insemnat HCO 2012, trasee, arbitrii, zona, premiere, chef, tricouri, etc. Pentru asta va rugam sa ne scrieti aici: http://www.alternativetm.ro/hco-forum

La final castigatori au fost urmatorii:
Open Baieti: 1. Nenad Matic - Novi Sad | 2. Nagy Adorjan (Peti) - Turda | 3. Chira Romeo - Cluj
Fete: 1. Pogacean Cristina - Cluj | 2. Liscan Delia-Xenia - Cluj | 3. Burcea Andreea - Bucuresti
MASTERS: 1. Rus Bogdan - Brasov | 2. Amzaroiu Viorel - Bucuresti, Petrescu Catalin - Brasov, Sedevi Imre - Oradea
Clasamentul complet il gasiti pe site, si ilputeti downloada si in format Excel, detaliat. La fel puteti downloada si topo-ul in format PDF.

Pentru cei care nu au urcat pe podium si cei care nu au castigat la tombola, sponsorul nostru CRAIMONT ofera o reducere de 5% pentru 3 comenzi in valaore toatala de 1000 ron de pe portalul lor www.craimont.ro Pentru a beneficia de aceasta oferta trebuie sa va faceti un cont pe site-ul Craimont si apoi luati legatura cu administratorii magazinului. Oferta este valabila timp de 3 luni (mai, iunie, iulie)

De la festivitatea de premiere si party povestile vor circula oricum inca o perioada buna de timp, "animatoarele" de anul asta au fost la inaltime:))

Daca ati pierdut ceva la HCO, scrieti-ne un e-mail, avem cateva obiecte nerevendicate inca.

Daca mai vreti bluze cu maneca lunga de la HCO 2012(50 ron), de asemenea scrieti un e-amil la office@alternativetm.ro, cele cu maneca scurta s-au epuizat!

In incheiere, va multumim inca o data ca ati fost acolo! Poze o sa apara si pe site, cele mai bune, dar majoritatea le vom posta pe Facebook: http://www.facebook.com/pages/Herculane-Climbing-Open/177595772276870

Echipa de organizare HCO,
CS Alternative TM

PS: Pentru cei interesati, in 26 mai, tot in Valea Cernei, Hercules Maraton si SemiMaraton, tot in organizarea CS Alternative TM
Mesajele sunt preluate ca atare de la sursele menţionate.
Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru forma şi conţinutul lor.


Legături cu Ghidul Montan:
Muntii CERNEI - Podul Tasnei (DN 67D)  
Muntii CERNEI - Baile Herculane (CFR)  
Muntii CERNEI  
Muntii GURGHIU  
Muntii ALMAJULUI si LOCVEI  


O poză:
De prin poieni..., înscrisă de Iosif Chiran
Nu cunosc denumirea, dar sper sa ma ajutati...

Un articol: [N-am găsit]

Un traseu: [N-am găsit]



Nu există comentarii pentru acest mesaj
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii