Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Alpinet lists - alpinet2k

Bookmark and Share

From: Florin Stoican <f...@yahoo.com>
Date: Wed, May 3, 2006, 9:58 am
Subject: Re: [a] Fotografii din aprilie din PN Buila-Vanturarita
Adevarat a inviat domnule Mititeanu!
Multumesc pt. vorbele frumoase si pt. vesti. Si pt. mine este o bucurie revederea cu Dan si Ioana. Acum, dupa ce-au venit a doua oara la mine, le sunt dator. W-end-ul acesta voi fi "prin preajma", la Belis, unde are loc simpozionul stiintific al studentilor geologi.
In privinta primaverii, va asigur ca urca incet spre creste.

Pt. doamna/domnisoare Virginia:

Daca totul merge conform planurilor noastre, in vara si toamna acestui an vom revizui/amenaja/marca intreaga retea de trasee turistice din masiv, inclusiv cu indicatiare la toate intersectiile, puncte de intrare in parc, spatii de campare, zone de adapost, amenajari de puncte de alimentare cu apa. Vom publica si o harta detaliata si actualizata a parcului. Avem un proiect aprobat in acest sens, care trebuia sa demareze la 15 aprilie, asteptam de la finantator (Administratia Fondului pt. Mediu) sa semnam contractul de finantare si sa ne apucam de treaba. la momentul oportun o sa facem strigare la cei ce vor si pot sa puna umarul la treaba.

In privinta vanatorii, conform legii, "pe teritoriul parcurilor nationale nu se constituie fond de vanatoare", deci daca ati vazit vanatori sau urme ale lor, nu-i numiti vanatori, ci braconieri. Este o informatie importanta si v-as fi recunoscator daca mi-ati detalia cele vazute.

Numai bine!

Florin Stoican

PS Asociatia Kogayon, al carui presedinte sunt, este partenerul RNP Romsilva la administratia PN Buila-Vanturarita. Partea administrativa si de luare a masurilor contraventionale este de competenta administratiei parcului, noi ii ajutam cum putem.

virginia sotu <visuletzzzzz@yahoo.com> wrote:
fff greu vine primavara... era prin padure, pe alocuri, zapada ce depasea coapsele. Am urcat de la cab cheia la fosta stana din comarnice apoi pe punct galben spre creasta... de fapt am vrut sa ajungem in creasta dar nu am putut pt ca nu anticipasem grosimea deosebita a statului de zapada.:((((((((((((

e timp...

ps: ovidiu, ce mai face nea lae?
domnule stoican, pe cand marcaje corecte si complete in PN-ul dvs.? nici nu indraznesc sa intreb de indicatoare in punctele de rascruce.
este sezon de vanatoare acum? la ce? incredibil cat de idioti/nesimtiti sunt vanatorii astia. isi lasa urme ca-n Hansel si Gretel... ca sa stie sa se intoarca la jeepan. macar urmele copiilor erau biodegradabile...
eu nu stiu ceva, in parcurile nationale se vaneaza? sunt animalele prea inghesuite?


virginia
The messages are provided by the mentioned sources.
We take no responsability for their form and content.

Other messages in the same thread:
SubiectAutorData
 Re: [a] Fotografii din aprilie din PN...Florin StoicanMay 3, 2006
   Re: [a] Fotografii din aprilie din PN...Florin StoicanMay 3, 2006


There are no comments for this message
Login or register to comment