Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra CraiuluiMarathon 7500Bike marathon 4 MountainsCazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Alpinet lists - alpinet2k

Bookmark and Share

From: Andrei Simu <m...@yahoo.com>
Date: Tue, May 6, 2008, 12:00 am
Subject: [a] HCO 2008 - rezultate
Salutare tuturor,

va multumim celor care ati participat la HCO, si celor care ati fost in Herculane pentru a petrece un week-end prelungit in compania noastra.

Vrem pe aceasta cale sa anuntam castigatorii concursului, sa mentionam sponsorii si sa va cerem aportul in ceea ce priveste poze de la eveniment, etc.

Organizatorii au fost CS Alternative TM si FRAE. Multumiri membrilor CSA pentru efortul depus la amenajarea si curatarea traseelor si pentru organizarea in timpul concursului (in special Danielei care a a avut cea mai ingrata sarcina pe aproape intreg parcursul celor doua zile de concurs). Apoi, multumiri lui Bruno si echipei Salvamont Caras Severin.

Mutumim prietenior care ne-au sustinut de peste hotare: "amercianii" (Milica, Vidulea, Joshua, Mario, Cighi), "canadianul" Jeni, "elvetienii" Malina si Iulian si "neamtzul" Cristi Trandafir care a venit din DE sa si participe la concurs:) Si ar mai fi si cativa prieteni locali cu cereri de anonimat, dar el multumim si lor;)

Sponsorul principal a fost MILLET, reprezentata in Romania de SportVirus. Pe langa ei insa ne-au ajutat ca in fiecare an Tevo, DeltaTel, Aci, ProClimbing, Nahanny, Cococlimb.ro si pe langa ei in premiera, Climbeer.ro, Mormota.ro, Craimont.ro, Spelemat, PrintTech, Gordius si Decorama Grup.

Partenerii media: KNOX Magazine si roclimbing.net

Rezultatele la Masters au propulsat la egalitate pe locul 1 doi sportivi si anume Catalin Petrescu si Nicolas Ecoffet si desi am incercat sa-i departajam traseul ales de noi pentru asta nu a fost prea fericit si astfel si-au impartit locul 1. Apoi pe locul 3 Rus Bogdan, care merita toate felicitarile pentru traseul Piatra Lunii, care l-a propulsat pe aceasta pozitie.

La Fete finalul a gasit-o pe locul 1 pe Radka Petkova (BG), castigatoaea HCO-ului si in 2007, pe locul 2 Kuciel Xenia (PL) si pe locul 3 Anamaria Bogaciu din Brasov.

La Open a castigat Mincho Petkov (BG), fratele Radkai, care fiind accidentat la un deget a ales categoria aceasta in detrimentul celei de Masters. Diferenta dintre el si ceilalti a fost traseul "Ghidul Motan" pe care doar el a reusit sa-l parcurga. Pe locul doi au venit la egalitate Costin Morariu din Sibiu si Costel Tudosa din Iasi.

Clasamentul complet il gasiti pe www.alternativetm.ro si tot aici puteti sa ne lasati un feedback despre concurs.
Tricourile din acest an s-au epuizat dar pentru ca cererea inca persista ne gandim sa mai comandam cateva daca sunt interesati, asa ca puteti include si acest aspect in feedback.

In final vrem sa va rugam sa denumiti zona aceasta de escalada, Bobot, in inscrierile pe 8a.nu sau pe oriunde, ea fiind acum echipata cu 32 de trasee dintre care multe inca proiecte.

Cei care au facut poze sau au filmat la eveniment sunt rugati sa ne contacteze la office@alternativetm.ro in eventualitatea in care sunt dispusi sa ne dea si noua pozele si filmele realizate deoarece ne sunt necesare pentru sponsori si pentru realizarea unui filmuletz cu highlighturile HCO 2008.

Cei care si-au pierdut obiecte la fel sa ne scrie poate mai gasim cate ceva.

Va dorim o vara plina de realizari in 2008 si va asteptam si la anul,

Echipa CS Alternative TM
www.alternativetm.ro
The messages are provided by the mentioned sources.
We take no responsability for their form and content.


Links to the Mountain Guide:
Munceii NEAMTULUI - D.N. 15 (langa Fostul Motel Cristi)  
Munceii NEAMTULUI  


A photo [Not found]

An article Periplu pe la Manastirile Moldovei: Varatec - Sihla - Agapia, submitted by Titus Hen -
Manastirile Moldovei: Varatec - Sihla - Agapia 14-04-2002 Muntii Neamtului au un specific aparte. Aici nu te intimpina prapastii ametitoare sau creste ascutite ci doar fosnetul padurii, tulburat doar de adierea vintului sau de toaca ce cheama la slujba a vre-unei manastiri. In putine locuri poti intilni atitea asezari monahale intr-un perimetru atit de restrins. Pe de-o parte spre valea Moldovei, Agapia Noua, Agapia Veche si Varatec, de cealalta parte a muntelui Secu si Sihastria iar sus pe culme Sihla care a fost pina nu de mult unul din cele mai retrase asezaminte monahale. Schitul Silhla Azi sunt singur. Desi acum soarele straluceste sus pe cer, ninsoarea din seara precedenta a cam speriat lumea si nu am gasit amatori de drumetie pe la 9 cind m-am hotarit sa plec. Pornesc din fata Manastirii Varatec pe poteca marcata cu punct albastru ce duce la Schitul Sihla. Pe placuta indicatoare scrie: Sihla 4-5 ore, P. Tigancii...

A trail
Piatra Neamt-Stincile Trei Caldari

 There are no comments for this message
Login or register to comment