Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio Bucureşti


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Alpinet lists - alpinet2k

Bookmark and Share

From: eduard despinoiu <S...@YAHOO.COM>
Date: Mon, Jul 27, 2009, 11:41 am
Subject: [a] Ajutor cabana Podragu
Salutari si ganduri bune tuturor. Saptamana aceasta am fost contactat de doamna Corina, cabaniera de la Podragu, care a cerut insistent ajutor pe aceasta cale. Este vorba despre o viitura care a maturat o mare parte din podetele de pe valea de acees, lasand-o in mijlocul sezonului in imposibilitatea de a se aproviona.
Zona afectata include si podetele pe care, in 2005, Comisia de Refacere a Traseelor Montane din cadrul C. A. R. le-a refacut cu sprijinul a unora din membrii listei de discutii si nu numai. Daca la vremea respectiva, am pus problema bilateral, incercand prin actiunea noastra sa facilitam accesul turistilor si a magarilor deopotriva, acum indraznesc sa va cer ajutorul intr-o singura directie: sa ajutam cabana intr-a oferi si aceasta vara o masa calda, lumina, etc.
In aceasta idee, doamna Corina si-ar dori intr-o saptamana jumate sau doua, vreo 5-6 oameni care sa o ajutam cu trasportul bunurilor. Distanta: capatul drumurilor forestier- inceputul Piciorului Podragului, loc pana unde dansa mai poate cobori cu magarii. In speranta ca cineva planuieste o iesire in zona in aceasta perioada si are bunavonta de a ajuta deopotriva, astept un telefon. (sau mail, dar aici voi putea raspunde doar de miercuri incolo). Va multumesc anticipat de pe acum. Zile insorite tuturor, EdY D

Eduard Despinoiu,
PRO TV Bucuresti, Monitorul EXPRESS
0722300152;0765312148
www.edwardphotogallery.blogspot.com
www.despinoiueduard.blogspot.com
The messages are provided by the mentioned sources.
We take no responsability for their form and content.


Links to the Mountain Guide:
Muntii FAGARASULUI  
Muntii FAGARASULUI - Cabana Podragu  


There are no comments for this message
Login or register to comment