Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra CraiuluiMarathon 7500Bike marathon 4 MountainsCazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Alpinet lists - alpinet2k

Bookmark and Share

From: Tiberiu Neagu <n...@yahoo.com>
Date: Wed, Sep 12, 2012, 2:32 pm
Subject: [a] "Respiri la inaltime" - Scoala de munte EcoXtrem
Salutare alpineti,

Sper ca acest mesaj sa nu fie considerat de catre voi spam - eu cred ca subiectul este de interes pentru comunitatea montana. Clubul Montan EcoXtrem participa anul acesta in programul de granturi Raiffeisen Comunitati cu proiectul "Respiri la inaltime". Este un proiect prin care urmarim sa obtinem o finantare ce ne va ajuta sa cumparam echipament montan pentru Scoala de Munte EcoXtrem. Pana acum toate editiile ale scolii de munte s-au facut cu echipamentul individual al staff-ului sau cu echipament imprumutat. Castigatorii programului de granturi sunt alesi in functie de numarul de voturi.

In scoala de munte predam notiuni despre trekking, escalada, avalanse si alte pericole in munti. In afara de scoala de munte clubul nostru a mai fost implicat si in alte actiuni cu impact asupra lumii montane, cum ar fi montarea lanturilor in traseele din Strunga Doamnei si Custura Saratii sau montarea panourilor solare la refugiile de creasta din Muntii Fagaras.

Daca vom castiga grantul va asiguram ca vom desfasura proiectul cu cea mai mare seriozitate, cum am facut si in celelalte editii ale scolii de munte. De altfel vom fi supravegheati si de cei de la Raiffeisen Bank pentru a indeplini tot ce am promis.

Cu speranta ca va veti alatura cauzei noastre, va invit sa intrati pe http://respirilainaltime.ro/ unde veti gasi mai multe informatii despre proiect precum si instructiuni pentru votare.

Va multumesc si va doresc poteci cu soare si multe amintiri frumoase sus in munti!
Tibi Neagu
The messages are provided by the mentioned sources.
We take no responsability for their form and content.

Other messages in the same thread:
SubiectAutorData
 [a] "Respiri la inaltime" - Scoala de...Tiberiu NeaguSep 12, 2012
   [a] Re: \"Respiri la inaltime\" - Scoala de...nicu_badescu80Sep 15, 2012


There are no comments for this message
Login or register to comment