Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Alpinet lists - alpinet2k

Bookmark and Share

From: Florin Stoican <f...@yahoo.com>
Date: Thu, Oct 4, 2012, 11:18 pm
Subject: [a] Proiectul La pas pe ulite si drumuri de munte din PNBV la final
Asociatia Kogayon a finalizat un nou proiect dedicat Parcului National Buila-Vanturarita (PNBV) si comunitatilor locale din preajma acestuia.
Proiectul a La pas pe ulite si drumuri de munte din Parcul National Buila-Vanturaritaa a fost finantat de catre Fundatia pentru Parteneriat (www.repf.ro) si Mol Romania A (www.molromania.ro) si realizat in parteneriat cu Administratia PNBV, Primaria Horezu, Liceul Horezu si Asociatia Mount Club.
Proiectul a vizat promovarea PNBV prin obiectivele cultural-istorice din satele de la poalele acestuia si a acestor obiective prin intermediul PNBV, precum si educatia ecologica a elevilor din comunitatile locale si a vizitatorilor zonei.
Obiectivele naturale si culturale din zona Olteniei de sub Munte o califica pe aceasta ca pe o adevarata destinatie ecoturistica, contributia proiectului nostru fiind adusa prin:
1. Publicarea unei brosuri si a unui pliant intitulate a La pas pe ulite si drumuri de munte din Parcul National Buila-Vanturaritaa , cuprinzand informatii despre toate obiectivele de interes din localitatile de la poalele parcului: Horezu, Maldaresti, Costesti, Barbatesti, Stoenesti, Cheia, Baile Olanesti.
2. Realizarea si montarea a 11 panouri informative la obiective cultural-istorice din satele Costesti, Bistrita, Pietreni, Barbatesti, Bodesti, Olari si Maldaresti.
3. Amenajarea unui punct de informare turistica al PNBV, in cladirea centrului de informare al orasului Horezu.
4. Organizarea unei expozitii foto itinerante, cu fotografiile premiante dintre cele realizate de vizitatori si localnici in Parcul National Buila-Vanturarita si in satele din zona.
5. Realizarea unei serii de activitati educative adresate copiilor din comunitatile locale, cuprinzand prezentari, drumetii si tabere in PNBV.
Mai multe detalii despre activitatile proiectului se gasesc pe pagina web asociatiei: www.kogayon.ro si pe contul de facebook al acesteia.
Cateva fotografii realizate in timpul proiectului: https://picasaweb.google.com/111588749903239508065/LaPasPeUliteSiDrumuriDeMunteDinPNBV? authuser=0&feat=directlink
A
Florin Stoican
Presedinte
ASOCIATIA KOGAYON
www.kogayon.ro
The messages are provided by the mentioned sources.
We take no responsability for their form and content.


Links to the Mountain Guide:
Muntii BISTRITEI - Valea Bistritei  
Muntii BISTRITEI  
Muntii RETEZAT  


There are no comments for this message
Login or register to comment