Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Alpinet lists - alpinet2k

Bookmark and Share

From: andreea_copaescu <a...@yahoo.com>
Date: Tue, Oct 23, 2012, 2:29 pm
Subject: [a] JOInt cu Oliver Batar la sala de escalada din Baicului
Vertical Spirit si Oliver Batar te invita joi, 25 octombrie incepand cu ora 19.00 la sala de escalada din Baicului pentru a participa la a JOInta !!!

Acesta este primul dintr-o serie de evenimente inovative, cu spirit sportiv, pe care Oliver Batar si Vertical Spirit le vor organiza in serile de joi, odata la 3-4 saptamani la sala din Baicului, fiecare dintre ele avand un format si o dinamica diferita.

Joia aceasta, cu ocazia primului JOInt vom inaugura si un nou tronson de escalada, situat in fundalul salii, in continuarea celor deja existente. Asadar, vom avea un JOInt dedicat escaladei.

Vor fi amenajate 4 trasee de escalada de catre Oliver, pentru 3 categorii de participanti: open, rookie si fete. La categoria a rookiea intra toti cei care nu au catarat mai mult de 6c la lucru. Fiecare participant va avea dreptul la doua incercari: a flasha si a second goa . Traseele vor avea urmatoarele grade de dificultate: tr.1 a " 6a, tr.2 a " 6b, tr.3 a " 6c+/7a, tr.4 a " 7b+/7c. Cotatia va fi scrisa la baza traseelor. Participantii vor primi 100 de puncte pentru realizarea fiecarui traseu flash si 50 de puncte pentru realizarea second go. Traseele nu se a lucreazaa .

Cei care doresc sa faca un JOInt impreuna cu noi, vor plati 10 lei daca sunt abonati ai salii si 25 lei (intrarea la sala) daca nu sunt abonati ai salii.

Andreea Burcea
Vertical Spirit
andreea@verticalspirit.ro
0766.776.887
The messages are provided by the mentioned sources.
We take no responsability for their form and content.



There are no comments for this message
Login or register to comment