Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio Bucureşti


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Alpinet lists - alpinet2k

Bookmark and Share

From: Iulian Cozma <c...@mountainguide.ro>
Date: Mon, Apr 1, 2013, 4:51 pm
Subject: [a] Schi de tura la Cabana Barcaciu
Schi de tura la Cabana Barcaciu
Esti pasionat de ski de tura? Ai vrea sa explorezi noi domenii schiabile in muntii Fagaras? Te invitam sa participi la evenimentul nostru, Schi de tura la Barcaciu, editia a III-a, care va avea loc in perioada 19 - 21 aprilie 2013, in partea Vestica a Muntilor Fagaras

Acest program este propus de Cabana Barcaciu in vederea promovarii schiului de tura ca activitate turistica de iarna pentru exploatarea domeniului schiabil neamenajat din nord-vestul Masivului Fagaras. Se adreseaza practicantilor schiului de tura cu o minima experienta care doresc sa participe la dezbateri asupra acestui sport si la excursii, exercitii si demonstratii in domeniu.

Programul este sustinut de: Cabana Barcaciu, Serviciul Public Judetean Salvamont Sibiu, Asociatia Ecouri Verzi (www.ecouriverzi.ro), Iulian Cozma Outdoors Adventures (www.mountainguide.ro), Montrek (www.montrek.ro), Almontes (www.almontes.ro)

Echipamentul minim pentru participarea la acest eveniment, trebuie sa contina urmatoarele: schiuri si clapari de tura, bete de schi, piei de foca, coltari pentru clapari, piolet, lopata de avalansa, lanterna frontala, termos, 2 perechi de manusi, haine adecvate pentru ture de iarna, trusa de prim ajutor, pieps si sonda de avalansa (cei care detin), harta zonei.

Participantilor se va oferi o reducere de 30% din pretul de cazare.
Pentru cei care doresc sa isi transporte doar echipamentul, la cabana pot fi servite mese calde la preturi de aproximativ 30 RON/cina, 20 RON/mic dejun, precum bauturi calde si reci.
Fiecare persoana inscrisa va participa la activitatile programului pe propria raspundere. La cabana cei inscrisi vor completa si semna un formular in acest sens.
Persoana de contact: Mihai Petre tel: 0740059805, barcaciu@yahoo.com,
www.barcaciu.ro
The messages are provided by the mentioned sources.
We take no responsability for their form and content.


Links to the Mountain Guide:
Muntii FAGARASULUI - Compl.Turistic Sambata  
Muntii FAGARASULUI  
Muntii ANINEI si Munceii DOGNECEI  


There are no comments for this message
Login or register to comment