Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Liste Alpinet - alpinet2k

Bookmark and Share

De la: Serban Galoiu <s...@yahoo.com>
Data: Luni, 22 Nov 2004, 14:37
Subiect: Re: @ Cabana Varfu cu Dor
Si eu as zice la fel. Cam aceleasi lucruri le-am patit si eu la Miorita. Intr-o iarna am ajuns cam tarziu la Miorita si am zis sa nu fortez sa ajung la Piatra Mare si am ramas aici. Intai mi-au zis ca nu mai au locuri, apoi mi-au oferit priciul pe care il platisera oricum un grup de elevi(si care se mutasera in alte camere). Nu mai zic ca am gasit usa deschisa la prici si ningea inauntru si a fost frig toata noaptea. Seara ne-a zis ca nu ne costa nimic, iar a doua zi ne-a luat cate 150000 si ne-a vorbit si urat.

Runceanu Andra <andra_alpin@yahoo.com> wrote:

Buna Alex,



Eu una nu ti-as recomanda absolut deloc cabana Mioritacare defapt nu mai este cabana deloc. Este un hotel de altitudine unde pot sta toti cei care vor sa spuna ca au iesit pe munte. Am fost in vara pe acolo cu aceeasi intentie de a ramane peste noapte acolo. Sincera sa fiu nici nu stiam cum arata Miorita. Am plecat cu prietenul meu si ajunsi acolo am ramas foarte dezamagiti si prin urmare ne-am dus la Piatra Arsa unde a fost foarte bine si foarte primitor si mult mai ieftin ca la Miorita.



Ce m-a dezamagit? In primul rand muzica care urla din casetofonul cabanierului. L-am rugat s-o dea mai incet un pic (mai mult). Sa zicem ca omul s-a simtit si in toata scarba a inchis. Apoi l-am intrebat de cazare si ne-a spus ca o camera cu 12 paturi costa 200 sai 175 000/ noapte, dar ca pentru o singura nopate nu ar vrea s-o deschida. Eu si prietenul meu am cumparat fiecare cate doua ceaiuri si ne-am apucat sa mancam din traista. Si...ne-am trezit cu vocea tunatoare a "cabanierului" care ne-a gonit, spunand ca nu ne pune spatiu la dispozitie ca sa mancam ce avem cumparat din alta parte. M-am enervat rau de tot asa ca am strans si am plecat spre Piatra Arsa. Si bine am facut. Daca tu vrei sa mergi la o cabana unde sa nu cheltuiesti mult si unde sa te si relaxezi, NU TE DUCE LA MIORITA.

Mai fa un efort de 1 ora si jumatate si mergi la Piatra Arsa sau coboara pret de 15 minute la cabana Valea Dorului. Te costa aici 150.000 lei pe noapte. Cel putin asa tin minte.

Bafta multa si sa te bucuri de munte si de timpul liber.

Cu prietenie,

Andra



Alex wrote: Multumesc de informatii,
Deci imi recomandati miorita. Si acolo cam ce preturi ar fi pentru prici
(finantele nefiind punctul meu forte iarna asta, deh, tre' luat echipament).
Ce alte locuri deosebite de vizitat prin zona ar fi?
(Nefolosiind piolet si coltzari, deci in concluzie ceva nivel ushor-mediu)
Numai bine si vreme frumoasa,
Mesajele sunt preluate ca atare de la sursele menţionate.
Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru forma şi conţinutul lor.

Alte mesaje din aceeaşi discuţie:
SubiectAutorData
 Re: @ Cabana Varfu cu DorCodruta21 Nov 2004
 Re: @ Cabana Varfu cu DorRunceanu Andra22 Nov 2004
   Re: @ Cabana Varfu cu DorSerban Galoiu22 Nov 2004
     @Valea Simbetei - avem nevoie de opinia...Mihai Radulescu22 Nov 2004

Legături cu Ghidul Montan:
Muntii GARBOVEI  


O poză: [N-am găsit]

Un articol: Marcaje încîlcite în zona Gîrbova Luni, 15 Aug 2011, 18:43, înscris de Sorin Demetrescu -
Marcaje încîlcite în zona Gîrbova Iată cîteva impresii dintr-o plimbare făcută la Gîrbova, Sîmbătă 13 August 2011. Nu am băgat de seamă nici un indicator de direcție la cele patru drumuri ce pornesc de la cabană. Spre Clăbucet plecare nimereşte oricine, dar spre restul potecilor e mai încurcat: poteca (triunghi albastru) către Predeal e vizibilă doar dacă îţi dă prin cap să explorezi niţel liziera pădurii. în spatele cabanei este o potecă scurtă şi abruptă care duce repede în Valea Limbăşelului; nu a fost marcată niciodată. spre Azuga (iar triunghiul albastru) se vede departe şi cam neclar, pe Clăbucetul Taurului, o jumătate de stîlp iar dacă urci mai dai de un stîlp. Cred că de la cabană pînă la intrarea în pădure ar trebui patru stîlpi şi un indicator de direcţie şi timp. Cobor de pe Clăbucet şi continui pe marcajul triunghi albastru care duce în DN 1. Dau de o poiană – şi poienile sunt o pacoste căci ieşi din pădure dar adesea după traversare nu nimereşti intrarea în pădure din nou. Un stîlp e absolut necesar acolo. Poate din lipsa lui, poate din neatenţia mea intru în pădure cam pe stînga şi dau de o potecă foarte bună marcată cu...punct albastru (dar, repet în poiană nici o săgeată). Seara acasă m-am uitat pe...

Un traseu:
Cabana Susai-Valea Azuga - La Captare-Sub Varful Retegoiu-Lacul Gavan-Valea Azuga - La Captare-Saua Tigailor

 



Nu există comentarii pentru acest mesaj
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii