Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio Bucureşti


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Liste Alpinet - alpinet2k

Bookmark and Share

De la: Codruta <c...@braila.astral.ro>
Data: Sâmbătă, 12 Mar 2005, 16:53
Subiect: Fw: [a] Despre echipamente din afara si preturi
Pun asta pe lista, cu toate ca, daca mesajul meu a fost citit, ma gandesc ca si autorii sunt membri [alpinet2k];)

Codruta


From: CSPD
To: codruta@braila.astral.ro; thomas@treximco.ro
Cc: mihai.enescu@gmail.com; office@mmsport.ro; hermannstadt@gmx.net
Sent: Saturday, March 12, 2005 3: 23 PM
Subject: Re: [a] Despre echipamente din afara si preturi


Buna ziua,

Am revazut mesajele noastre si nu reiese ca "avem impresia ca in Slovenia nu platesc taxe si TVA". Stim foarte bine ce se intimpla in afara tarii, avem acces la o multime de informatii confidentiale direct de la producatori. Produsele MSR sunt realizate in afara Europei, majoritatea in Statele Unite ale Americii. In concluzie si distribuitorii sloveni platesc taxe vamale, intrucit nu pot beneficia de un certificat de origine europeana pentru a nu plati taxele vamale. Cit platesc nu pot sa va spun. V-am precizat cit platim noi.

Referitor la pret, prin exportul produsului catre o alta tara, distribuitorul sloven isi va recupera o parte din taxele platite in momentul importului. Aceasta explica de ce pretul oferit este mai mic. Nu pierde si nu cistiga nimic. Firma slovena a oferit produsul la pretul la care il cumpara de la MSR + profitul sau de distribuitor. Am precizat in email-ul meu doar ca acest lucru este ilegal in cazul in care contractele semnate mai reprezinta ceva. Preturile sugerate de MSR pe site-ul sau (MSRP) sunt valabile numai pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. Cit de curind va exista o versiune europeana a site-ului. Prin aducerea unui produs in Europa se platesc taxe vamale, TVA, alte taxe si transport, iar moneda de plata este Euro. Nici un partener european al MSR nu plateste in dolari marfa cumparata.

Aparitia unor marci in oferta noastra nu trebuie sa sperie pe nimeni. Am dorit sa va oferim produsele cele mai bune in diverse domenii pe care le veti gasi in orice magazin respectat din Occident sau Statele Unite ale Americii. In oferta nostra nu veti vedea niciodata firme fara traditie, cu o calitate indoielnica, doar pentru a va oferi un pret bun. Toate marcile cu care lucram au fost selectate cu grija si nu ne vom opri aici.

Noi mizam doar pe calitate si performanta. Nu avem si nu vom avea preturi mai mari ca in Germania, chiar daca cumparam la acelasi pret cu ei produsele si platim taxe vamale mult mai mari. Pina in 2004 firma Matei Manufacture Sport era cunoscuta ca producator de imbracaminte si saci de dormit cu o calitate deosebita. In calitate de producatori nu am facut niciodata rabat de la calitate, chiar daca preturile au fost cu mult peste medie si posibilitatile unui client obisnuit din Romania. Produsele pe care le distribuim sunt pentru cei care doresc sa investeasca in performantele lor nu pentru mare masa de cumparatori. Sunt multi care isi doresc aceste produse, dar nu au posibilitati. Ne pare rau si speram ca lucrurile sa mearga mai bine economic in Romania. Fara sa fac referire la dumneavoastra sunt clienti care nu apreciaza eforturile pe care le facem, spun ca produsele sunt scumpe fara sa nu aiba un grad de comparatie. Nu comparati aceste produse cu ceea ce exista in momentul de fata in magazine!

Fiecare are libertatea de a alege cea mai buna oferta de pret si sa-si cheltuiasca cum doreste banii. Ca o veti face legal sau ilegal, dumneavoastra sunteti in masura sa decideti acest lucru. Politica de pret in Romania, stabilita cu firmele pe care le reprezentam, este similara cu cea din Germania. Sunt sigur ca multi dintre dumneavoastra atunci cind cumpara un produs studiaza mai multe oferte. Matei Manufacture Sport este un distribuitor si nu un retailer (vinzator cu amanuntul), este partenerul magazinelor in privinta furnizarii catre acestea a unui echipament de inalta calitate si performata. Noi suntem cei care se ocupa si promoveaza imaginea acestor marci in Romania, cei care fac regulile pe piata, pentru ca magazinele sa prezinte corect si sa vinda bine aceste produse. Urmarim sa formam un segment de piata functional, pregatit pentru aderarea tarii la Uniunea Europeana. Nimeni nu este obligat sa cumpere echipamentul pe care noi il distribuim.

In perioada 7 - 10 Aprilie 2005 in cadrul Tirgului National de Turism, Expo Sport si Agrement, va invitam sa vedeti "pe viu" produse din oferta noastra. Veti avea ocazia sa intelegeti de ce firme precum MSR, Therm-a-Rest, Platypus, McNETT, Black Diamond, Osprey sunt lideri mondiali in domeniile lor datorita calitatii si performantelor produselor acestora.

Numai bine,

Adrian Matei
Sales&Marketing
Manager

P. S. Aveti acordul meu de a publica acest mesaj pe forumul Alpinet.


--
"Let me know, that at least, she will try
Then she'll be a true love of mine"

www.nuclearinfo.ro
Mesajele sunt preluate ca atare de la sursele menţionate.
Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru forma şi conţinutul lor.



Nu există comentarii pentru acest mesaj
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii