Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio Bucureşti


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Liste Alpinet - alpinet2k

Bookmark and Share

De la: Buzgau Dorin Dumitru <d...@yahoo.co.uk>
Data: Luni, 31 Dec 2007, 22:36
Subiect: [a] Infi Vartop
Am fost la sfarsitul acestui an (2007) pentru cateva zile la schii, pe partiile de la Vartop-Arieseni. Zona este pitoresca si partiile sunt OK. Zapada a fost cam inghetata (avea 3 saptamani si a si plouat putin peste ea), dar una peste alta, cu ajutorul utilajelor se schiaza destul de bine. Grosimea stratului de zapada este de aprox 60cm la baza si 90cm sus. Pentru cine nu stie, s-a mai deschis o partie, langa cea veche, mai scurta cei drept (numita Vartop2), dar excelenta pentru copii si incepatori. Altitudinea de plecare este 1240, are o lungime de 430m si o diferenta de nivel de 103, 5m, latimea partiei e in medie de 30m... Acum cate ceva despre preturi la teleschii. Vartop1: adulti 5 lei si copii pana la 12 ani 3 lei. Vartop2: adulti 2 lei, copii pana la 12 ani 1 leu. Cazarea se invarte in jurul a 100 lei camera pe zi (noi cel putin asa am stat... bineinteles sunt poate si mai ieftine, dar si mai scumpe) Nu am sa dau nume de cabane pe lista, pentru a nu fi suspectat de
reclama. Cei care doresc informatii suplimentare referitoare la cazare ii rog sa ma contacteze pe personala. Si inca ceva f important. Mare atentie de unde mancati. Sunt multe tarabe si tentative de... nu stiu cum sa le zic, ei zic ca sunt restaurante, dar care nu au nici un fel de autorizatii, mai mult nici macar apa curenta. Noi am mancat la restaurantul hotelului de la baza partiei, unde e si teleschiul de la Vartop2. Mancarea si servirea sunt Ok. Preturile mi s-au parut decente. Numai bine in anul ce vine!
Sa nu uit cate-va poze gasiti la http://outdoors.webshots.com/album/561947039ocZpYy.

P. S. Vreau sa merg cu un grup de elevi in vacanta dintre semestre la Muntele Mic. Ii rog pe cei care ma pot ajuta cu ceva numere de telefon pentru cazare le multumesc mult. Ma intereseaza sa fie curat, cald, si sa se poata servi o masa calda in conditii normale. Ce am gasit eu pe net este mult prea scump pentru copii... (100 de lei de persoana mie personal mi se pare f mult pentru a merge cu elevi...)


La multi ani fericiti, cu sanatate si realizarea tuturor turelor pe care le visati, in anul ce vine!
Mesajele sunt preluate ca atare de la sursele menţionate.
Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru forma şi conţinutul lor.



Nu există comentarii pentru acest mesaj
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii