Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Liste Alpinet - alpinet2k

Bookmark and Share

De la: Gabriel Mera <m...@yahoo.com>
Data: Luni, 20 Oct 2003, 23:36
Subiect: Re: @ bocanci Salomon
Salut!

Am si eu o pereche de Salomon X-Hiking, cumparati de aproape doi ani si purtati de atunci in fiecare iesire, atat vara cat si iarna (nu am inca bocanci de iarna). Sunt foarte multumit de prestatia lor de pana acum si nu pot spune ca am intalnit vre-o problema din punct de vedere a calitatii constructiei acestora.
Mentionez totusi ca nu sunt niste bocanci pentru turele de iarna, deoarece, dupa un anumit timp de mers prin zapada, incep sa se ude, chiar si daca i-am tratat cu ceara. In rest se comporta exceptional.

Dupa cate stiu eu (surse din interior), Salomon nu mai fabrica bocanci de nici un fel in Romania. Aceasta dupa ce, o delegatie din Franta a gasit pe "pietele negre" bocanci furati din fabrici si scosi la vanzare. Au hotarat sa mute productia de bocanci in China, presupunand probabil ca cei de acolo nu sunt chiar atat de mari iubitori de munte ca si romanii. De atunci la noi se mai fabrica doar legaturi de schiuri & snowboard si clapari, pe care cei care le-ar fura pe componente nu prea ar avea cum sa le asambleze acasa.

Gabi
Mesajele sunt preluate ca atare de la sursele menţionate.
Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru forma şi conţinutul lor.



Nu există comentarii pentru acest mesaj
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii