Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Liste Alpinet - alpinet2k

Bookmark and Share

De la: kimera <f...@yahoo.com>
Data: Vineri, 12 Dec 2003, 8:41
Subiect: @ bocancii Asolo de la mag.Himalaya
Sambata am plecat cu cativa prieteni intr-o tura de 2 zile in Bucegi, plecare dimineata de la gara, pe la Malaiesti, horn, Omu, platou si ca tinta Furnica.

Vreme frumoasa de toamna, chiar prea cald pentru decembrie, pana la cabana Malaiesti nu am vazut zapada decat sus pe munte. Cand am ajuns sub horn deja parea alt anotimp, pe horn zapada, gheata, si bineinteles ca nu-mi luasem coltarii, dar aveam betele de ski si bocanci noi, Asolo, cumparati de la magazinul bucurestean Himalaya, asa ca am ajuns sus. Dar sus vremea a inceput sa sa schimbe vant, a inceput sa se lase ceata, se innopta, a inceput sa ninga si tot asa, aproape de statia meteo de la Omu abia ma puteam tine pe picioare: vant foarte puternic, ninsoare, ceata, oboseala. Am ajuns pe la 18 la statie, baietii de acolo sunt foarte draguti si ne-am simtit f bine primiti la statie..

La statie am observat cu dezamagire ca bocancii mei noi au inceput sa se dezlipeasca, nu talpa, ci (nu stiu termenul tehnic) banda care vine ca o supra fata peste fata de piele a bocancului.

Marti am plecat hotarata la magazin cu bocancii in mana, erau inca in garantia de 30 zile (oare pentru incaltaminte nu ar tb sa se acorde o garantie mai mare de o luna???) si nu-i luasem decat in aceasta tura, atat. La magazin, patronul, David Neacsu, cred ca m-a considerat dusmanul cel mai mare al lui, desi nu m-am dus sa fac scandal ci doar sa beneficiez de un drept al meu pentru un bun cumparat din banii mei. Nu va spun ca a tot ridicat vocea, probabil intr-o incercare de a ma intimida, la cei 1.57m si cele 48 kg ale mele cred ca paream destul de usor de intimidat. Incerca sa-mi explice ca daca se dezlipea talpa, puteam sa ma duc, dar asa era un defect minor (desi bocancii sau uscat relativ repede, numai in zonele unde era dezlipit, si probabil ca intrase zapada, s-au uscat mult mai greu, deci dupa parerea mea era un risc ca data urmatoare apa sa intre mai adanc).

Am incercat sa-i explic dar probabil ca nu reuseam sa ma fac inteleasa. A spus ca tot ce poate face este sa-i repare. Azi, joi, am fost dupa ei, va dati seama ca rezultatul lipiturii (nu stiu cum si cu ce a fost facuta) nu era deloc multumitor si pentru 3.200.000lei cat au costat bocancii nu am fost deloc incantata sa ma duc acasa cu ei si la urmatoarea tura sa raman, poate, fara talpa. Asa ca i-am rugat pe baieti sa-si cheme patronul sa vorbesc cu el. L-am asteptat pe David Neacsu care nu a vrut deloc sa-si faca aparitia, mi-a transmis ca am doua alternative: sa-mi iau bocancii lipiti sau sa-mi iau banii cu conditia sa nu mai vin sa cumpar nimic din magazinul lui. Bineinteles ca mi-am luat banii si stateam in magazin, asteptand o prietena cu care venisem. Patronul era si el, m-a vazut, s-a intors cu spatele la mine si-i chestiona indignat pe angajatii lui ce mai caut eu inca in magazinul lui, intre timp a venit prietena si am plecat din magazin. Ma intreb, oare, daca mai stateam ma
dadea afara din magazinul lui? Nu stiu, ramane inca fara raspuns aceasta intrebare pentru mine.

Acum sunt bucuroasa ca macar mi-am recuperat banii si foarte dezamagita de felul cum am fost tratata. Stiu ca in majoritatea tarilor din Europa tratamentul ar fi fost cu totul diferit, dar in Romania nu am vazut deloc ca patronul gandeste ca un comerciant, ca-i pasa de client si nici macar de bunul nume al firmei lui. Cine stie, poate are atati clienti ca nu reuseste deloc sa faca fata solicitarilor si profita de orice prilej de a scapa de ei. Probabil de aceea are si cele mai mari preturi fata de celelalte magazine din Bucuresti. Inca mai am gustul dezamagirii, sper sa-mi treaca repede si sa-mi gasesc alti bocanci.

La ture frumoase si patroni diplomati

Alina G

mesajul a fost scria aseara sub impactul evenimentelor dar din cauza problemelor cu netul nu am reusit sa-l transmit, asa ca-l trimit in aceasta dimineata de vineri
Mesajele sunt preluate ca atare de la sursele menţionate.
Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru forma şi conţinutul lor.

Alte mesaje din aceeaşi discuţie:
SubiectAutorData
 @ bocancii Asolo de la mag.Himalayakimera12 Dec 2003
   Re: @ bocancii Asolo de la mag.HimalayaLucian Gutu12 Dec 2003

Legături cu Ghidul Montan:
Muntii BUCEGI - Cabana Malaiesti  
Muntii BUCEGI - Cabana Furnica  
Muntii BUCEGI - Valea Malaiesti  
Muntii BUCEGI - Poiana Malaiesti  
Muntii BUCEGI - Varful si Cabana Omu  
Muntii BUCEGI  
Muntii ANINEI si Munceii DOGNECEI  


Nu există comentarii pentru acest mesaj
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii