Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra CraiuluiMarathon 7500Bike marathon 4 MountainsCazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio Bucureşti


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Liste Alpinet - alpinet2k

Bookmark and Share

De la: <h...@fx.ro>
Data: Marţi, 20 Ian 2004, 14:21
Subiect: @ petarde si avalanse
Mda, ma declar dezamagita de discutii pentru ca se vede treaba ca nu numai la televizor, dar si pe lista asta se fac discutii diletante.

Observ ca nimeni nu s-a obosit sa ia nota de mesajul meu anterior. Singurul lucru important este existenta transceiverelor, pe care din pacate nu numai ca nu le au sportivii dar nu le are nici salvamontul. Ca degeaba ai tu emitator daca nu are nimeni receptor sa te caute. Si asta face aproape inutila existenta salvamontului cit de profi sau neprofi ar fi ei. In cazul de fata daca erau acolo pe traseu poate ar fi fost si mai multe victime.

Desigur ca alegerea traseului e importanta, dar sint de acord cu Catalin ca participantii erau profesionisti si stiau in ce se baga. De altfel toti practicantii de astfel de sporturi trebuie sa stie in ce se baga.

Stiti de mult ma intreb pentru concursurile pe care le organizam noi, oare cine ar putea sa vina sa dinamiteze creasta din Balea? Nu va dati seama ca aia care se baga la asa ceva, trebuie sa stie extrem de bine ce fac. Nu se poate asa hai sa luam ceva petarde sa detonam muntele. Lasind la o parte ca isi risca ei insisi viata, pot produce pagube si mai mari daca nu stiu ce fac.

Concluzia e ca nimeni nu se pricepe la asa ceva, in Romania, si tocmai de-asta cred ca pt astfel de concursuri trebuie sa vina specialisti la organizare, de-afara, si pentru asta stiti si voi ca nu sint bani. Si uite asa ne invirtim in cerc.

Inca o data trag un semnal de alarma, fratilor cu toti cei care va aventurati pe munte iarna pt catarare sau schi aveti nevoie de transceivere si voi si salvamontul.

Sper din tot sufletul sa ma auziti macar de data asta!

Oana Bujgoi
Mesajele sunt preluate ca atare de la sursele menţionate.
Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru forma şi conţinutul lor.

Alte mesaje din aceeaşi discuţie:
SubiectAutorData
 @ petarde si avalanse20 Ian 2004
   Re: @ petarde si avalanseAdrian Musceac20 Ian 2004
   Re[2]: @ petarde si avalanseHERMANNSTADT20 Ian 2004


Nu există comentarii pentru acest mesaj
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii