Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra CraiuluiMarathon 7500Bike marathon 4 MountainsCazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio Bucureşti


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Acces Membri

Bookmark and Share

Pentru a putea înscrie diverse materiale - fotografii, articole, anunţuri, ştiri etc., sau adăuga comentarii, trebuie să vă înregistraţi cu un nume de utilizator şi o parolă. Acestea vă vor identifica unic în sistemul nostru.

Dacă aveţi deja un nume de utilizator şi parola, folosiţi formularul de mai jos pentru a vă autentifica. Daca nu aveţi nume de utilizator şi parola, puteţi folosi acest formular pentru a primi unul. Trebuie să precizaţi o adresă de e-mail validă, pentru că sistemul vă va trimite numele de utilizator si parola prin e-mail.


Nume utilizator:

Parola:


Ţine minte acest cont (explicaţii)


Doreşti să participi activ pe acest site?
Click pentru un cont nou!

Ai uitat parola? Se mai întâmplă

Folosind opţiunea "Ţine minte acest cont", vei fi autentificat în mod automat ca Membru Alpinet, la fiecare accesare a site-ului.

Atenţie: foloseşte această opţiune doar dacă navighezi de acasă sau de la serviciu, şi eşti singurul utilizator al computerului; în nici un caz nu folosi opţiunea când navighezi dintr-un loc public (Internet Cafe), deoarece există posibilitatea ca informaţiile contului tău. să fie vizualizate sau modificate de către persoane străine.