Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra CraiuluiMarathon 7500Bike marathon 4 MountainsCazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

C.F.R. Gradinita

Bookmark and Share

Informaţii -

Nu există informaţii

Stiri

Nu exista

Fotografii

Trasee

MarcajDirectieGPS
In Muntii BIRGAU
Spre Saua Terha
In Muntii SUHARD
Spre Pasul Rotunda (1271) prin Poiana Casteilor

Informatii GPS

Mesaje lista email

[20 Oct 2003] @ De la Stiol la Ousor ( 1 ) (Dinu Mititeanu)  
[31 Oct 2003] @ Fw: [Mediu] Sunteti invitati la veghea organizata de Alburnus Maior siprieteni la Metropolia Bucuresti in data de 7-8 noiembrie 2003 (ARIN Info)  

Alte informatii

Nu exista

Comentarii


Dan Mureşan, publicat Luni, 17 Mai 2004, 19:27
Mersi de informatie. Eu am parcurs creasta Suhardului din Vatra Dornei pana aproape de vf Omu unde a trebuit sa cobor in Valea Cosnei datorita ploii care nu se mai oprea. Intr-adevar peisajele sunt splendide. Acum as vrea sa incerc sa abordez traseul din Gradinita. Ai cumva o adresa unde sa te pot contacta sa mai vorbim?:-D
Adrian Rosca, publicat Vineri, 14 Mai 2004, 22:31
Yup, marcajul banda rosie exista, dar era vechi si cind am fost pe acolo in '95. Numai ca am pornit din Gradinita spre Calimani, asa ca nu pot sa-ti spun in ce stare sint marcajele pe bucata care te intereseaza. Iti recomand mai bine sa intri in Suhard dinspre Vatra Dornei pe banda albastra, peisajele sint mult mai faine pe acolo, in plus nu trebuie sa faci cotul mare de la Cucureasa, unde cred ca sint mari probleme cu orientarea. Bafta!
Dan Mureşan, publicat Joi, 6 Mai 2004, 17:17
Vara aceasta mi-am propus sa parcurg Creasta Suhardului si Creasta Rodnei, mai exact traseul:CFR Gradinita-Pasul Rotunda-Pasul Setref. M-ar interesa daca a fost cineva pe traseu cu pornire sau coborare in Gradinita si imi poate spune daca exista intr-adevar traseul marcat cu banda rosie cu pornire din Gara Gradinita. As mai dori sa stiu starea marcajelor la intrarea in traseu la Gradinita si pe restul traseului pana in Pasul Rotunda.:?

MULTUMESC!!!!:-P


Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii