Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

C.F.R. Gradinita

Bookmark and Share

Information -

There is no information

News

Nu exista

Pictures

Trails

MarcajDirectieGPS
In Muntii BIRGAU
To Saua Terha
In Muntii SUHARD
To Pasul Rotunda (1271) through Poiana Casteilor

GPS Data

Email forum messages

[Oct 20, 2003] @ De la Stiol la Ousor ( 1 ) (Dinu Mititeanu)  
[Oct 31, 2003] @ Fw: [Mediu] Sunteti invitati la veghea organizata de Alburnus Maior siprieteni la Metropolia Bucuresti in data de 7-8 noiembrie 2003 (ARIN Info)  

Other info

Nu exista

Comments


Dan Mureşan, submitted Mon, May 17, 2004, 7:27 pm
Mersi de informatie. Eu am parcurs creasta Suhardului din Vatra Dornei pana aproape de vf Omu unde a trebuit sa cobor in Valea Cosnei datorita ploii care nu se mai oprea. Intr-adevar peisajele sunt splendide. Acum as vrea sa incerc sa abordez traseul din Gradinita. Ai cumva o adresa unde sa te pot contacta sa mai vorbim?:-D
Adrian Rosca, submitted Fri, May 14, 2004, 10:31 pm
Yup, marcajul banda rosie exista, dar era vechi si cind am fost pe acolo in '95. Numai ca am pornit din Gradinita spre Calimani, asa ca nu pot sa-ti spun in ce stare sint marcajele pe bucata care te intereseaza. Iti recomand mai bine sa intri in Suhard dinspre Vatra Dornei pe banda albastra, peisajele sint mult mai faine pe acolo, in plus nu trebuie sa faci cotul mare de la Cucureasa, unde cred ca sint mari probleme cu orientarea. Bafta!
Dan Mureşan, submitted Thu, May 6, 2004, 5:17 pm
Vara aceasta mi-am propus sa parcurg Creasta Suhardului si Creasta Rodnei, mai exact traseul:CFR Gradinita-Pasul Rotunda-Pasul Setref. M-ar interesa daca a fost cineva pe traseu cu pornire sau coborare in Gradinita si imi poate spune daca exista intr-adevar traseul marcat cu banda rosie cu pornire din Gara Gradinita. As mai dori sa stiu starea marcajelor la intrarea in traseu la Gradinita si pe restul traseului pana in Pasul Rotunda.:?

MULTUMESC!!!!:-P


Login or register to comment