Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook
Bookmark and Share

Lansare www.fotogeografica.ro - Miercuri, 13 Oct 2004, 16:59, vizitată de 4593 ori


In cadrul manifestarii “FOTOGEOGRAFICA - in varianta multimedia”, realizata de Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti si UNESCO Pronatura in data de 12 octombrie 2004, s-a anuntat si lansarea unei noi versiuni a sitului dedicat acestei manifestari, www.fotogeografica.ro.

In cadrul acestui eveniment au fost prezentate si lansate proiectele anului universitar 2004 – 2005, dupa cum urmeaza: Proiectul “Ecostud – dezbateri publice”; “Programul de promovare a patrimoniului natural si cultural al Romaniei prin intermediul studentilor”; “Scoala de ghizi montani - de la teorie la practica” (Cluburile de turism: MontDeltMar si Roza Vanturilor); “Tehnica si arta foto-video-reportajului”; Cluburile “Prietenii NATIONAL GEOGRAPHIC”.
Invitatul special al acestei manifestarii a fost D-l Cristian LASCU redactor sef al Revistei NATIONAL GEOGRAPHIC ROMANIA

Situl contine o descriere a festivaulului Fotogeografica, regulamentul de participare si sponsorii ultimei editii, precum si galeriile foto on-line din ultimii 3 ani.

Situl www.fotogeografica.ro este realizat cu sprijinul Proiectului Alpinet (domeniu, gazduire si galerie foto), despre care puteti afla mai multe detalii la adresa www.alpinet.org.
Alexandru Lăpuşan

Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii

Ştirile sunt preluate ca atare de la sursele menţionate.
Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru forma şi conţinutul lor.