Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook
Bookmark and Share

Informatii despre Piatra Craiului - Luni, 9 Iul 2007, 21:13, vizitată de 6084 ori


Cu privire la acest mesaj despre Padina Sindileriei as vrea sa va fac cunoscut faptul ca in Masivul Piatra Craiului au fost schimbate toate cablurile acum 4 ani, in absolut toate traseele turistice marcate. Ma minuneaza acest fapt ca anumite persoane spun ca "Salvamontul doarme"si in plus ca se aproba aceste stiri in ciuda faptului ca acest domn Gherman nu stie faptul ca in zona Spirlea acelasi lucru este, deasemeni in muchia Tamasului si asa mai departe, adica arbori rupti. Poate ar fi potrivit ca acum sa-i fac aceasta invitatie sa vina tot clubul ca sa putem curata aceste poteci intr-un timp cat mai scurt si nu sa dea vina pe Salvamont sau Administratia Parcului National... As mai dori sa fac un apel catre toti iubitorii acestui munte: toti ar trebui sa ne implicam pozitiv si sa incercam sa ne ajutam pentru ca nimeni nu face nimic pentru celalalt, ci doar pentru acest munte.
Ciprian Lolu


Legături cu Ghidul Montan:
Muntii PIATRA CRAIULUI - Padina Sindileriei  
Muntii PIATRA CRAIULUI  


O poză: [N-am găsit]

Un articol: [N-am găsit]

Un traseu:
Curmatura Foii-Poiana Tamasel-Sub Umeri-Sub Zaplaz-La Lanturi-Saua Grindului-Refugiul Grind-La Table-Crucea Vatafului-Poiana Frumoasa-Varful Sasu-Sub Varful Coltul Coziei-Curmatura Groapelor-Satul Sirnea-Mormintul Florichii-Varful Rogoaza-Varful Predealul-Casa Crucea Pajurei (dn73, Km93.5)-Comuna Fundata

 

Comentarii
Fără foto Banica Mihai, Marţi, 10 Iul 2007, 13:52

Ai dreptate. Pomi cad tot timpul anului decat sa fi comentat cred ca mai bine data viitoare sa-si ia un ferastrau de lemn la el si sa mai curete drumul din cand in cand. Cat despre lanturile montate acestea se vede ca sunt proaspat puse (eu am fost in acest week-end pe traeseul Spirlea - La Zaplaz - La Lanturi - Piscul Baciului) deoarece nu au fire scoase si nu sunt ruginite desi unele pitoane se misca destul de amenintator, totusi te poti ajuta de aceste lanturi. Felicitari celor care le-au montat.

Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii

Ştirile sunt preluate ca atare de la sursele menţionate.
Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru forma şi conţinutul lor.