Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio Bucureşti


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Castigatorii taberei foto Sancrai : News

Bookmark and Share

Castigatorii taberei foto Sancrai - Tue, Jul 10, 2007, 7:47 pm, visited 4060 times


In perioada 6-8 iulie s-a desfasurat la Sancrai - Covasna, prima editie a taberei de fotografie cu tema Ecvestru.
Aceasta tabara este primul eveniment organizat de Fotografa.ro, la doua luni de la lansarea revistei online. Sponsorul si gazda editiei a fost Pensiunea Ecvestra Sfantu Gheorghe.
Timp de doua zile foarte concentrate in activitati fotografice, 12 fotografi din diverse colturi ale tarii (Oradea, Timisoara, Brasov, Bucuresti) s-au reunit pentru a isi pune la incercare abilitatile si talentul.
Cei 12 fotografi participanti sunt: Cristiana Apostol, Octavian Stangaciu, Dorin Moldoveanu, Elena Sardaru, Marius Grigore, Donescu Aurel, Marilena Ifrim, Monica Butnaru, Mihaela Muntean, Anamaria Stoica, Alin Popescu, Catalin Pobega.
Avand stiluri, tehnici, formatii diferite, acestia au fost alesi dintr-un numar de 55 inscrisi la preselectie. Alegerea celor 12 a fost o sarcina dificila pentru juriul redactional al Fotografa.ro, dat fiind calitatea si varietatea fotografiilor trimise la concurs.
Duminica, 8 iulie 2007 a avut loc videoproiectia de evaluare a fotografiilor realizate si acordarea premiilor. Castigatorii sunt Marilena Ifrim, Alin Popescu si Aurel Donescu.
Cu toate ca initial se prevazuse un singur premiu, s-au desemnat 3 castigatori a cate un weekend in doi la Pensiunea hipica Sfantu Gheorghe; acestia pot participa la o a doua etapa a concursului, la care marele premiu se va anunta in curand.
Cele mai bune fotografii realizate in tabara de fotografie vor face obiectul unei expozitii de grup.
Mai multe detalii si cateva dintre fotografiile castigatorilor la: http://www.fotografa.ro/index.php? cmsID=1&newsID=312
andrea blaga

Login or register to comment

The news are provided by the mentioned sources.
We take no responsability for their form and content.