Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Cine mai bantuie pe la Bonloc? : News

Bookmark and Share

Cine mai bantuie pe la Bonloc? - Thu, Jan 13, 2005, 2:55 pm, visited 1649 times


Pe nea' TELU nu l-am cunoscut, din auzite era cabanier de treaba. In ceea ce priveste comportamentul lui Marian, nu mai am cuvinte. O coaja care acopera un fruct "stricat" (iertati expresia). Ar trebui sa ia masuri in legatura cu betia necontrolata, aluziile la orice aspect si gazduirea calduroasa in cabana lui. Pacat de Tantza, cainele lui, e dragut. Bine ca nu aude ce se vorbeste in jurul lui, altfel isi lua campii. E pacat sa gasesti un psihopat intru-n loc asa de frumos. Peisajul mirific, izvoarele de munte, padurea de brazi sunt niste aspecte care au tendinta sa te rupa de viata din orasul galagios si sa te readuca la origini. Pacat de Marian... rasuna muntii cand tipa el... poluare fonica, ce mai... Drumetii placute pe Piatra Mare, nu va feriti de urs, feriti-va de cabanierul Marian. Numai bine.
Ovidiu Nicorici

Comments
Fără foto z george, Thu, Jan 13, 2005, 11:23 pm

Iei trenul pana la Timisul de Jos, cobori si mai mergi pe soseaua spre Brasov vreo 2-3 Km apoi ajungi in Dambul Morii, acces de baza spre masiv. De aici esti f aproape.... dar e prea frumoasa zona, si pentru un om de nimic nu merita sa o ocolesti...

colac catalin colac catalin, Fri, Jan 14, 2005, 1:29 pm

La bunloc se ajunge din urmatoarele punte: Popas Darste-cabana Baciu(fosta) si de acolo pe triunghi rosu pana la cabana...pe alocuri se traverseaza partia. Alt traseu de urcare, Cabana Dambul Morii pe drumul forestier spre Sapte Scari undeva la stanga se ia traseul triunghi albastru(pe asta nu am fost niciodata). Iar de la cabana Piatra Mare spre Pestera de Gheata si de acolo pe Culmea Arsa pana la Bunloc(traseul incepe dunga rosie si continua cea mai mare parte dunga albastra. la final, aproape de cabana intra si triunghi rosu ce vine de undeva din Valea Garciniului parca)

colac catalin colac catalin, Fri, Jan 14, 2005, 1:39 pm

Nea' Telu a fost cel care a dat startul la distrugerea cabanei prin cazari contra unei sticle de tarie, si prin lungile nopti de betie din cabana care pe alocuri se terminau cu batai in toata regula. Pe Marian nu-l tin minte foarte bine, dar daca este ajutorul lui nea' telu atunci e de inteles ca la Bunloc v-a disparea cabana.

Eu am auzit in schimb, ca anul trecut s-a deschis cea de la capatul telescaunului:?. E clar ca tre sa fac o plimbare pe acolo iarna asta:-D

Fără foto Mihai Gorun, Sat, Jan 15, 2005, 8:30 pm

Eu am avut o intalnire cu el cand ma intorceam dintr-o tura in Piatra Mare si am coborat pe la cabana Bonloc si nu mi-a placut de el la prima vedere...punea multe intrebari(de unde mi-am luat bocancii...cu cat, dar cum sunt...) si asa foarte bagaret, insista sa mergem inauntru sa bem si sa ramanem peste noapte...iar in spatele nostru era un grup mai mare de bucuresteni...si a cam facut misto de ei pe nedrept... Pare de treaba dar nu este! asa...ca watch your back!

Login or register to comment

The news are provided by the mentioned sources.
We take no responsability for their form and content.