Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Campionatul F. R. T. S., etapa 10 : News

Bookmark and Share

Campionatul F. R. T. S., etapa 10 - Tue, Sep 6, 2005, 4:26 am, visited 2240 times


Federatia Romana de Turism-Sportiv, prin cluburile "Prieteni Buni" si "Sequoia" din Cluj-Napoca, organizeaza in perioada 09.09.2005-11.09.2005 cea de a X-a etapa a Campionatului National al Cluburilor de Turism din Romania editia 2005 si totodata cea dintai etapa a Raliului Apusenilor ce se va desfasura de-a lungul a 5. Pot participa la aceasta manifestare toate cluburile de turism afiliate sau neafiliate la F. R. T. S. cu conditia respectarii regulamentului de concurs.
Tabara va fi organizata langa cantonul Glavoi, in zona Padis.
Pentru cei ce doresc sa vina cu mijloace auto exista 2 variante de traseu:
1. Din Cluj Napoca pe E60 pana la HUEDIN 45 km dupa care se intra pe DJ 108 Huedin - Rachitele - Doda Pilii - Ic Ponor - Padis - Glavoi 67km din care 35km pana in Rachitele “asfaltati” si 32km drum forestier. Starea drumului este acceptabila cu exceptia unor pasaje unde recomandam atentie marita pentru autoturismele cu garda la sol mica. Timp total de mers pe ruta Huedin - tabara cu mijloace auto 3h. Pe drum, in intersectii veti intalni sageti indicatoare spre Padis - Glavoi - tabara concurs. De asemeni recomandam in masura posibilitatilor abordarea traseului pe timp de zi.
2. Varianta 2 este mai lunga si abordeaza intrarea in masiv prin partea de vest pe ruta Oradea - Beius - Sudrigiu pe DN 75 apoi pe DJ 763 spre Pietroasa - Glavoi sau pe valea Ariesului pe ruta Turda - Campeni - Stei(Dr. Petru Groza) - Sudrigiu pe DN 75 apoi pe DJ 763 spre Pietroasele - Glavoi(nerecomandat decat celor ce cunosc zona sau poseda o harta buna).
3. Varianta pe cale ferata pe ruta 300 Brasov- Cluj Napoca - Huedin - Oradea pana in statia CFR Huedin.

Informatii suplimentare puteti cere pe adresa de mail: emi.cristea@floaredecolt.org sau vizitand site-ul http://www.floaredecolt.org
Emi Cristea

Login or register to comment

The news are provided by the mentioned sources.
We take no responsability for their form and content.