Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Pioletul de aur vine in Romania : News

Bookmark and Share

Pioletul de aur vine in Romania - Mon, Feb 27, 2006, 7:56 pm, visited 3071 times


Trofeul international „Piolet d`Or” este oferit anual de asociatia Groupe de Haute Montagne (Franta) si reprezinta in alpinism, echivalentul premiilor Oscar din cinematografie. Este o recunoastere la nivel mondial, a celei mai bune ascensiuni a anului respectiv.

In aceasta primavara, Alexander Ruchkin, unul din castigatorii Pioletului de Aur in 2005 pentru premiera peretelui nordic Jannu (primavara 2004), va fi prezent in Romania, in calitate de invitat special la Festivalul Alpin de la Galati.

La editiile precedente ale Festivalului (2001 – 2005) au fost prezenti, printre altii: Constantin Lacatusu, David Neacsu, Leslie Fucsko, Marius Gane, Cornel Galescu, Cristian Tecu, Bogdan Dudau, Catalin Brad, Mircea Ordean, Mircea Noaghiu, Dan Vasilescu, Alexandru Doaga, Dana Gradinaru, Adrian Glavan....

Manifestarea de la Galati se desfasoara pe durata a trei zile si cuprinde, in mod obisnuit: sustinerea de catre invitati speciali de proiectii video-dia, seminarii nationale pe tematica, expozitii de echipament si literatura de specialitate si activitati practice in Galati si in Parcul National Macin.

La finalul lui martie a.c. (31.03 – 02.04), se organizeaza a V-a editie a Festivalului si va avea ca tema: „MUNTELE – pasiune si actiune”. Spectatorii prezenti la Galati vor avea ocazia, pe durata a trei zile, sa cunoasca in imagini si in teren muntele... si sa admire „Pioletul de Aur”.

Festivalul Alpin este o manifestare organizata de Clubul Alpin Galati si Consiliul Judetului Galati.

In curand, programul detaliat al manifestarii.
Clubul Alpin Galati

Login or register to comment

The news are provided by the mentioned sources.
We take no responsability for their form and content.