Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio Bucureşti


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Raid de aventura la Baia Mare : News

Bookmark and Share

Raid de aventura la Baia Mare - Thu, May 4, 2006, 9:41 pm, visited 5913 times


„ECO-EXPLORA BAIA MARE”
16-17 iunie 2006


ECO-EXPLORA BAIA MARE se doreşte a fi o competiţie de aventură, în cadrul căreia echipele trebuie să parcugă, contra cronometru, mai multe probe într-un cadru natural specific Munţilor Gutâi.

În decursul unei singure zile echipele se vor întrece în diverse probe: orientare turistică, tehnică de coarda (tiroliene, rapel şi alte probe), mountain biking, probe nautice, precum si alte probe surpriză.

Pentru a câştiga ai nevoie de cateva lucruri: spirit de echipă, voinţă, dragoste pentru natură, plăcerea de a te da cu bicicleta şi de a explora cărările muntelui.
Dacă tu, împreună cu ceilalţi membri ai echipei aveţi aceste calităţi, atunci nu ezita şi alătură-te celorlalţi pentru a descoperi raidul de aventură Eco –Explora Baia Mare.


Situat în zona de nord a României, municipiul Baia Mare, gazda competiţiei Eco-Explora, se află la poalele munţilor Gutâi, iar multe trasee turistice înspre interiorul masivului pornesc chiar din oraş. O parte din aceste trasee le veţi descoperi şi voi, căci raidul porneşte din Baia Mare şi străbate potecile munţilor Gutâi, trecând prin zone cu păduri dese şi cu fauna bogată, iar mai apoi veţi vâsli pe lacuri, veţi traversa poieni si luminişuri, pante mai abrupte sau mai putin abrupte şi multe altele, care vă vor pune la încercare puterea de adaptare şi rezistenţa fizică, dar mai ales cunoştinţele şi îndemânarea.

Vă invităm aşadar să vă redescoperiţi pe voi înşivă, să vă puneţi la încercare calităţile fizice şi psihice, în încercarea de a câştiga competiţia alături de coechipierii voştri, în cadrul natural specific zonei.
Mai multe informaţii despre raid le veţi afla la http://eco-explora.xhost.ro/
alina pitic


Connections with the Mountain Guide:
Muntii GUTAI - Compl.Turistic Suior  
Muntii GUTAI - Baia Sprie  
Muntii GUTAI - Varful Gutai (1443)  
Muntii GUTAI - Compl.Turistic Izvoarele  
Muntii GUTAI - Baia Mare  
Muntii GUTAI  


A photo [Not found]

An article [Not found]

A trail
Baia Sprie-Lacul Bodi Ferneziu

 

Login or register to comment

The news are provided by the mentioned sources.
We take no responsability for their form and content.