Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra CraiuluiMarathon 7500Bike marathon 4 MountainsCazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook
Bookmark and Share

Workshop foto - Fri, Aug 18, 2006, 11:14 am, visited 4728 times


Calendar 2006/ 2007

S-a lansat o noua serie de workshop-uri de fotografie cu Mihai Moiceanu. Programul este pentru toamna 2006 si pentru intreg anul 2007. Iubitorii de fotografie pot alege acum intre un workshop de 3 zile sau unul de 4 zile. Va asteptam sa consultati calendarul workshop-urilor si sa alegeti varianta si perioada care vi se potriveste.

Workshop-urile se adreseaza persoanelor ce au ca pasiune fotografia, indiferent daca cunostintele in domeniu sunt minime sau aprofundate. Veti avea ocazia, pe parcursul a 3-4 zile, sa acumulati informatii utile atat despre fotocompozitie cat si despre prelucrarea si analiza fotografiilor pe calculator. Veti invata cum sa optimizati imaginea sau cum sa realizati o panorama. Daca nu va cunosteti suficient de bine camera foto, va vom ajuta sa descoperiti secretele ei. De asemenea in cadrul workshop-ului veti putea urmari o proiectie de fotografie prezentata de Mihai Moiceanu, cel care va fi gazda dumneavoastra si va va impartasi din secretele realizarii unei fotografii bune.

Workshop-ul este structurat atat pe o dimensiune teoretica, sustinuta de un suport de curs, cat si pe o dimensiune practica (sesiuni foto in natura si prelucrarea fotografiilor obtinute in aceste ture foto). Workshop-ul este organizat in zona Moieciu-Bran, in spatiul dintre Piatra Craiului si Bucegi. Pentru o buna desfasurare a workshop-ului, numarul de participanti este de 15 in fiecare serie. Pe site veti gasi actualizat zilnic numarul de locuri ramase neocupat.

Va asteptam sa descoperim impreuna locuri frumoase, oameni interesanti, gazde primitoare si sa facem fotografii bune.
Valentina Preotu


Connections with the Mountain Guide:
Muntii PIATRA CRAIULUI - Casa de Vanatoare Piatra Craiului  
Muntii PIATRA CRAIULUI - Cabana Garofita Pietrei Craiului  
Muntii BUCEGI - Bran  
Muntii PIATRA CRAIULUI - Curmatura Pietrei Craiului  
Muntii PIATRA CRAIULUI - Brina Caprelor (Craiului)  
Muntii BUCEGI  
Muntii PIATRA CRAIULUI  
Login or register to comment

The news are provided by the mentioned sources.
We take no responsability for their form and content.