Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio Bucureşti


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook
Bookmark and Share

Alex Gavan pe Cho Oyu - Wed, Oct 4, 2006, 9:44 am, visited 3912 times


Alex Gavan, pe care multi dintre voi il cunoasteti din pozele publicate pe Alpinet, a reusit ieri, 3 Octombrie, sa atinga varful Cho Oyu, 8, 201m. La aceasta expeditie a a participat si Sergiu Matei.
Felicitari si la cat mai multe reusite!

P. S. Pentru mai multe detalii despre expeditie, puteti accesa www.cloudclimbing.ro.
Marius Luca

Comments
Fără foto Marius Luca, Wed, Oct 4, 2006, 11:58 am

Mesajul publicat de Matei Laudoniu ma obliga sa rectific data mentionata in stirea pe care am publicat-o. Data la care s-a ajuns pe varf este 2 Octombrie, iar nu 3 Octombrie.

Imi cer scuze pentru inadvertenta!

Fără foto Oana B., Wed, Oct 4, 2006, 12:22 pm

Felicitari si il asteptam pe Alex cu fotografii si un raport de tura care sa foloseasca si altora intr-o incercare similara!!! Bravissimo!:-P

Daniel Humelnicu Daniel HumelnicuAdministrator Alpinet , Wed, Oct 4, 2006, 5:08 pm

felicitari lui Alex, insa acest Sergiu Matei cine estem? a ajuns pe varf? stirea este prezentata de parca ar fii... catzelul de companie a lui Alex!!!
eu as reformula stirea... ceva de genul echipa formata din Alex G si Sergiu M...

Gabriel E. Mera Gabriel E. Mera, Thu, Oct 5, 2006, 1:57 pm

Felicitari lui Alex si Cristi, dar si lui Sergiu si Zsolt! E "ciudat" cum se uita amintirea celorlalti romani prezenti in expeditie, mai ales ca nu doar Alex a reusit urcarea pe varf. Dar, probabil ca e ca si in alte cazuri: cine nu are parte de sponsori mari si bani multi nu conteaza, desi performantele sunt aceleasi.:-(

Fără foto Răzvan Samoilă, Thu, Oct 5, 2006, 2:07 pm

Intr-un mp3 aflat pe site-ul indicat, Sergiu, care a ramas in tabara mai jos, zice ca pe varf au urcat Alex impreuna cu "un roman si un danez". Oare cine or fi romanul celalalt, de nu merita sa i se zica numele?

Fără foto Răzvan Samoilă, Thu, Oct 5, 2006, 2:12 pm

ok, pe alpinet 2k sunt mai multe detalii: Cristi Tzecu, Catalin Neacsu, Alex Gavan au ajuns pe varf. felicitari!

Fără foto Marius Luca, Thu, Oct 5, 2006, 2:48 pm

Pt. Gabriel E. Mera: Omisiunea din stire imi apartine si nu este intentionata. Nu aveam cunostinta de faptul ca mai exista o expeditie alcatuita de romani, pe langa cea pusa la punct de Alex si Sergiu. Abia ulterior am aflat ca au atacat varful impreuna, mai putin Sergiu.

Oricum, felicitari tuturor. Este o mare reusita!

Pt. Daniel Humelnicu: Eram, inca, sub impresia momentului in care am aflat vestea si, in plus, am lasat pe fiecare sa descopere detaliile reusitei de pe site-ul celor doi participanti.
Partea cu 'catelul de companie' este deplasata, nefiind justificata nici chiar de lipsa unei relatari mai amanuntite a stirii.

Matei Laudoniu Matei Laudoniu, Thu, Oct 5, 2006, 10:00 pm

Habar n-avea sergiu la ora aia cu cine urcase gavan pe varf. Pesemne ca auzise ca mai urcase un roman in afara de gavan dar nu stia care. Oricum nici asta nu stia sigur, vezi rezultatul real: trio-ul Tzecu, Catalin, Alex.

Iar dupa ce s-au intors in tabara de baza nu au mai actualizat site-ul. O s-o faca, aveti putintica rabdare.


"Sergiu, care a ramas in tabara mai jos, zice ca pe varf au urcat Alex impreuna cu "un roman si un danez". Oare cine or fi romanul celalalt, de nu merita sa i se zica numele?"

Fără foto Răzvan Samoilă, Fri, Oct 6, 2006, 4:12 pm

ok, Sergiu nu stia care dintre ei mai urcase. Oricum nu cred ca il durea gura sa spuna ca mai sunt trei romanasi, Georgel, Costel, Ionel, care incearca sa urce in aceeasi zi. Erau inca trei (din care 2 au reusit) nu 100. Nici reporterul nu e deloc curios sa afle cine e celalat roman... Sa fie oare din cauza ca si Sergiu si reporterul de la radio lucreaza pentru acelasi concern media, care a sponsorizat doar una dintre expeditii? Eu stiam ca au fost 2 expeditii, dar cineva care nu stia asta si care asculta convorbirea la radio oare ce pricepea? Echipele au mers initial separat (sunt n motive logice posibile), dar asta nu inseamna sa ignori succesul altuia. In fine zic toate astea pentru ca mi se pare ca inca nu e inflatie de romani pe marile varfuri ale lumii, pentru ca ma bucur cand cineva dintre ai nostri (indiferent de cine il sponsorizeaza) reuseste o performanta (chiar daca nu intotdeauna atinge varful) si pentru ca mi se pare ca acesti oameni merita sa fie cunoscuti, performantele lor fiind cu mult mai demne de a fi prezente in stirile sportive decat orice imbecilitati legate de exemplu de fotbal, care abunda in media.

Matei Laudoniu Matei Laudoniu, Fri, Oct 6, 2006, 10:03 pm

Razvan, ai putina rabdare pana isi actualizeaza siteul.

Matei Laudoniu Matei Laudoniu, Fri, Oct 6, 2006, 10:04 pm

Adica pana ajunge in forma finala.

Login or register to comment

The news are provided by the mentioned sources.
We take no responsability for their form and content.