Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Alpinet iti da GPS! Etapa a II-a : News

Bookmark and Share

Alpinet iti da GPS! Etapa a II-a - Wed, Feb 11, 2009, 5:16 pm, visited 5286 times


Asociatia de Turism Montan "Alpinet" imprumuta gratuit, pentru 3 luni, 5 dispozitive GPS Garmin GPSMAP 60CSx. Tot ce trebuie sa faci e sa marchezi in teren si sa inscrii pe site minim 30 de puncte si 5 track-uri noi.



Detalii:

- Daca esti interesat, trimite un email la vreaugps@alpinet.org pana in 1 martie 2009. Descrie pe scurt experienta ta montana, zonele in care planuiesti sa ajungi in cele 3 luni in care voi dispune de GPS-ul Alpinet, familiaritatea cu dispozitivele GPS.


- Intre 1 martie si 4 martie vom alege cei 5 castigatori, care vor avea la dispozitie cate un GPS timp de 3 luni

- In prima jumatate a lunii iunie vom relua oferta, printr-o noua runda.


Prima etapa a actiunii "Alpinet iti da GPS!" se va incheia la sfarsitul lunii februarie 2009. Dupa incheierea acesteia vom prezenta rezultatele, contributia si parerile beneficiarilor acestei etape, care au inscris deja pe site date culese cu dispozitivele puse la dispozitie de Alpinet. Dupa ce dispozitivele imprumutate vor ajunge la Alpinet, acestea vor fi redistribuite urmatorilor beneficiari din a doua etapa a acestei actiuni.


Intrebari frecvente:


- I: De ce nu am primit GPS in martie?

R: Daca avem un numar mare de cereri, vom alege castigatorii in principal in functie de zonele montane ce vor fi vizitate si experienta in folosirea dispozitivelor GPS.


- I: Daca nu am primit GPS in martie, pot sa incerc din nou in iunie?

R: Sigur, nu exista restrictii. Poti incerca din nou chiar daca ai avut deja GPS de la Alpinet. Cu cat va fi mai semnificativa contributia ta initiala, cu atat vei avea sanse mai mari de a primi din nou un GP


- I: 5 GPS-uri sunt cam putine. De ce nu oferiti mai multe?

R: Daca cererea este mare si rezultatele dupa 3 luni (puncte si track-uri noi) sunt incurajatoare, vom suplimenta oferta.


- I: Ce se intampla daca pierd sau imi este furat GPS-ul?

R: Speram sa ai grija de GPS ca si cum ar fi al tau. Detalii concrete despre regulile de folosire si un eventual contract vor fi comunicate in momentul in care vei fi ales castigator. Vom mentine regulile cat mai relaxate – dar sansele tale de a fi castigator vor creste semnificativ daca esti un membru cunoscut si de incredere al comunitatii Alpinet.


Şerban-Alin Pontoş

Login or register to comment

The news are provided by the mentioned sources.
We take no responsability for their form and content.