Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Aniversare Alpin Club Bacau - 19 ani : News

Bookmark and Share

Aniversare Alpin Club Bacau - 19 ani - Sun, Feb 15, 2009, 8:00 am, visited 1798 times


In weekend-ul 21-22 februarie la Durau, la pensiunea Casa Bella, Alpin Club Bacau va aniversa 19 ani de la infiintare, un bun prilej de a sarbatori. Sunt asteptati toti membrii activi sau simpatizanti ai clubului sau prieteni/invitati ai acestora.



Asadar a fost schimbata locatia, stiut fiind faptul ca noua organizare/atmosfera de la cabana Dochia nu mai permite desfasurarea in bune conditii a evenimenului, cum era pe vremea lui nea Todirel.



S-au rezervat toate locurile la pensiunea Casa Bella in weekend-ul respectiv. Asta inseamna un pret de 50 ron la cazare/noapte/persoana. Pensiunea are apa calda, incalzire centrala, dormitoare duble, bai comune, bucatarie, bar, parcare, asa ca in ceea ce priveste cazarea conditiile sunt bune.



Va mai fi muzica si dans si karaoke, poate si alte surprize, asadar cei care au play-list-uri cu muzica de petrecere (mp3 pe cd-uri sau stick-uri), le pot aduce cu ei. Se va urca si pe munte, sambata si/sau duminica, in functie de cum vor sosi invitatii.



Cei interesati sunt rugati sa confirme participarea la e-mail: oanamontana@yahoo.com, avand in vedere ca trebuie platit un avans de 30% pentru inchirierea pensiunii.



Pentru cine nu stie, clubul a fost infiintat in data de 13 februarie 1990 la initiativa catorva alpinisti din Bacau. Eforturile membrilor clubului s-au concretizat in ascensiuni in toti masivii din tara dar si in Anzi, Alpi si Caucaz.



Alpin Club Bacau le multumeste tuturor celor care s-au implicat in toti acesti ani si spera ca "singura limita pentru ceea ce ne propunem in viitor sa fie propria noastra imaginatie."


Sursa: http://www.TuristMania.ro


 

Iulian Nica

Comments
Fără foto victor cernica, Thu, Feb 19, 2009, 1:35 am

la multi ani pt. bacauani! torry

Login or register to comment

The news are provided by the mentioned sources.
We take no responsability for their form and content.