Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra CraiuluiMarathon 7500Bike marathon 4 MountainsCazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook
Bookmark and Share

Update: Cupa Malinului 2010 - Wed, May 12, 2010, 3:59 pm, visited 3849 times


CUPA MALINULUI se amana pentru 22 mai 2010


Din cauza instabilitatii zapezii la peste 2200 m, concursul de schi si snowboard freeride CUPA MALINULUI se amana pentru o saptamana. Concursul era programat initial sambata, 15 mai, pe Valea Malinului din masivul Bucegi, insa in urma discutiilor cu membrii Salvamont Busteni si cu concurentii inscrisi, organizatorul Teamexpert Europe a decis amanarea concursului. Conditiile meteo deosebite din aceasta perioada, in mod special precipitatiile sub forma de ninsori si lipsa zilelor cu temperaturi ridicate,au impiedicat stabilizarea zapezii si au dus la formarea corniselor in partea superioara a Vaii.


CUPA MALINULUI este un concurs care se adreseaza iubitorilor schiului si snowboardului freeride si care se desfasoara in conditii speciale, pe zapada de primavara, tasata prin inghetari si dezghetari succesive. Concursul are loc fara intrerupere de 12 ani, in luna mai, pe Valea Malinului din masivul Bucegi. O singura data concursul a fost anulat din cauza lipsei zapezii, iar intr-un an a fost necesara o amanare de 2 saptamani din cauza pericolului de avalanse. "Imi pare rau ca trebuie sa amanam concursul, dar siguranta concurentilor este mai importanta. Din fericire zapada este multa, asa ca vom avea destula si peste o saptamana. Pana atunci in mod natural zapada se va tasa si vor cadea cornisele" a spus Radu Savin (Teamexpert Europe / Tabere cu Suflet).


Teamexpert Europe este o companie cu experienta de 10 ani in domeniul organizarii de evenimente, cursuri si programe de teambuilding.Tabere cu Suflet este o un proiect Teamexpert pentru organizarea de tabere si excursii pentru copii si adulti, iarna sau vara , in spiritul Eco.


Relatii: Radu Savin

0722 302 746

www.cupamalinului.ro

Ionuţ Nechita


Connections with the Mountain Guide:
Muntii BUCEGI - Valea Malinului  
Muntii BUCEGI - Ref. Salvamont  
Muntii BUCEGI - Busteni  
Muntii BUCEGI  


A photo [Not found]

An article [Not found]

A trail
Satul Moeciu De Sus-Mt. Plesa-Poiana Gutanu-Mt. Grohotisu-Refugiul si Saua Strunga-Cabana Padina

 

Login or register to comment

The news are provided by the mentioned sources.
We take no responsability for their form and content.