Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio Bucureşti


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Prezentare expeditia Alaska DENALI 2010 : News

Bookmark and Share

Prezentare expeditia Alaska DENALI 2010 - Mon, Jul 12, 2010, 11:29 am, visited 1754 times


Asociatia SHAREYES va invita miercuri, 14 iulie, ora 20,30, la prezentarea expeditiei pe cel mai inalt varf din America de Nord ALASKA- DENALI 6194m, ce a avut loc in perioada 27 iunie – 6 iulie 2010.


Gazdele evenimentului vor fi alpinistele Claudia Damoc si Ioana Molnar, care vor povesti experienta extraordinara traita pe munte timp de 23 de zile. Relatarile lor vor fi insotite de proiectii: fotografii si filme.


Multumim tuturor celor care ne-au fost alaturi in aceasta aventura si va asteptam cu drag sa imparatasim bucuria calatoriei intr-o tara in care natura e la ea acasa – salbatica, necrutatoare si spectaculoasa!


Prezentarea va avea loc la Centrul Seeds for Happiness, str. Fabrica de Chibrituri, nr. 16 (zona parcul Carol, in imediata vecinatate a autogarii Filaret. Mijloace de transport din Pta Unirii: tramvaiul 7 si autobuzul 232.


Intrarea libera!




Asociatia Shareyes, o organizatie neguvernamentala si nonprofit infiintata cu scopul de a atrage oamenii spre sport, natura si cultura. Asociatia Shareyes incurajeaza si sprijina alpinismul, escalada si catararea pe gheata, sporturi montane care ofera bucuria provocarii cu sine si cu natura, posibilitatea de a experimenta medii noi si culturi variate, dezvoltarea responsabilitatii fata de mediul inconjurator.


www.shareyes.org

claudia damoc

Login or register to comment

The news are provided by the mentioned sources.
We take no responsability for their form and content.