Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra CraiuluiMarathon 7500Bike marathon 4 MountainsCazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook
Bookmark and Share

Igienizare lac Prisaca - Wed, Jul 28, 2010, 3:41 pm, visited 3831 times


Asociatia “Valea Cernei”, Clubul sportiv Alternative Timisoara si Asociatia Speologica Prusik Timisoara revin in atentia publica cu un nou proiect de igienizare.


Voluntarii asociatiei, cat si partenerii si colaboratorii isi vor pune "amprenta" asupra lacului Prisaca din statiunea Baile Herculane igienizandu-l.


Tabara se va desfasura in perioada 30 iulie – 01 august 2010 si va cuprinde, pe langa actiunile efective de colectare a deseurilor de pe lac cat si din imprejurimile acestuia si alte activitati cu tematica ecologica, la care vor participa voluntari din mai multe judete.


"Amprenta ecologica" are ca scop motivarea, prin propriul exemplu, a comunitatii locale si a turistilor in adoptarea unei atitudini responsabile fata de natura, respectiv lacul Prisaca.


Actiunea beneficiaza de sprijinul autoritatilor locale: Primaria orasului Baile Herculane, Directia Silvica Resita, Parcul National Domogled – Valea Cernei, Agentia Pentru Protectia  Mediului Caras-Severin.Parteneri: Vertical Adventure, X-Tours, Hidroelectrica S.A. sucursala Caransebes,Universitatea din Craiova - Facultatea de geografie, Liceul "Hercules" - Baile Herculane.


Parteneri media: Antena1, Cronica Romana, Jurnalul de Caras-Severin, Adevarul, Banat TV, Radio Romania, Kiss FM, Stiri ONG.


Evenimentul este sustinut si promovat de studioul regional Radio Resita.


Va multumim!

presedinte Marian Avram

marian avram


Connections with the Mountain Guide:
Muntii CERNEI - Baile Herculane (CFR)  
Muntii CERNEI  
Login or register to comment

The news are provided by the mentioned sources.
We take no responsability for their form and content.