Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra CraiuluiMarathon 7500Bike marathon 4 MountainsCazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Degetul Rosu a ramas fara caiet : News

Bookmark and Share

Degetul Rosu a ramas fara caiet - Wed, Sep 1, 2010, 3:58 pm, visited 3102 times


Citeam si ma minunam. Proprietarul blogului imi da voia sa postez stirea: Caietul de impresii de pe Acele Morarului, respectiv de pe Degetul Rosu nu mai exista. A fost luat spre "conservare". Pe motivul "ce-am gasit al meu sa fie" cel care l-a luat , a luat mai mult decat un simplu caiet pe care vrea sa il dea cuiva sau mai rau sa il pastreze pentru sine.


Hmmmm...cititi si va lamuriti. Stim si actualul "proprietar" al acelui caiet de impresii, un suflet al Bucegilor.


http://ruxache.com/la-pas/de-stiut-prin-munti/caietul-de-pe-degetul-rosu-schimb-de-mesaje-pe-carpati-org.html/

Lazarescu Mihai


Connections with the Mountain Guide:
Muntii BUCEGI - Coltii Morarului  
Muntii BUCEGI - Valea Morarului  
Muntii BUCEGI  


A photo [Not found]

An article 10 ani de la moartea lui Nea Baticu, submitted by Ileana Bocanciu -
Am mai publicat acest articol acum 4 ani. Dar cred că nu e niciodată prea mult, atunci când trebuie să ne amintim de cei dragi, care nu mai sunt printre noi... NICULAE BATICU - AŞA CUM L-AM CUNOSCUT Era în vara anului 1991, când ne-a venit o invitaţie din partea Clubului Alpin Român, pentru a participa la o şcoală de iniţiere în alpinism, organizată de Niculae Baticu. Personal, nu ştiam prea multe pe vremea aceea nici despre tehnica alpină, nici despre Niculae Baticu, despre ale cărui cărţi auzisem, dar pe care le-am citit abia după ce l-am cunoscut. S-au înscris aşadar la această acţiune trei băieţi din club: Marcel Puiu, Miki Diaconescu şi Bogdan Toma, dar îmi doream nespus de mult să merg şi eu. I-am rugat să mă ia şi pe mine şi după îndelungi negocieri au fost de acord, cu condiţia să mă ocup de pregătirea mesei, pe toată perioada taberei. Nu-mi convenea deloc treaba asta, dar până la urmă n-am avut încotro şi am acceptat. Ca revanşă, mi-am luat "aghiotanţii", pe Cristi Şuţu şi Petruţ Stoian, nelipsiţii mei prieteni de la turele montane, care aveau pe vremea aia doar 17 ani. Tabăra s-a desfăşurat în perioada 01-08 septembrie 1991 la Refugiul Coştila-Masivul Bucegi. Din partea CAR au participat: Niculae Baticu, Vasile Lazăr şi Mircea Barbilian iar de la alte...

A trail
Bran-Podul Oprisului-Valea Poarta-Mt. Pintecele-Stina Gaura-Valea Gaura-Curmatura Hornurilor-Varful si Cabana Omu

 

Comments
Fără foto cezar jipa, Mon, Sep 27, 2010, 9:14 pm

exista mihai.cred ca te-ai lamurit intre timp, cel vechi va fi predat de mircea ordean la clubul alpin roman, a aparut altul nou, fa tu acele de tz ori si semneaza in cel nou.succes!

Login or register to comment

The news are provided by the mentioned sources.
We take no responsability for their form and content.