Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra CraiuluiMarathon 7500Bike marathon 4 MountainsCazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook
Bookmark and Share

Open Race Retezat 2012 - Thu, Jan 19, 2012, 11:59 am, visited 4508 timesIn perioada 24-26 februarie 2012,orașul Uricani va fi gazda primei ediții a Open Race Retezat, o competiție de schi de tură, destinată tuturor iubitorilor acestui sport din întreaga țară.
Traseul va dura cam trei-patru ore și startul va fi dat de pe DN66A, în zona Scorota Seacă-Pietrele albe - Drăgșan- vârful Piule – Cheile Buții.Traseele vor fi marcate cu balize și arbitri.
Ca echipament, participantul trebuie să aibă schi de tură, legătură de tură, piele de focă, clăpar de tură, bețe de schi, pieps, lopată de avalanșă, sonda de avalanșă și îmbrăcăminte adecvată.
Categoriile vor fi feminin și masculin, cu trei subcategorii: Amatori, Profesioniști și Salvamont. Fiecare categorie va fi premiată.
Ziua de concurs va fi sâmbătă, 11 februarie, cu startul la ora 09:30, de pe DN 66A, la intrarea pe Scorota Seacă. Sosirea va fi în zona Cheile Buții.
Taxa de concurs este de 20 de lei\persoană. Cazarea se va face la pensiunile și cabanele din jur, dar va rog sa anunțați câte persoane sunteți, cu cel puțin șapte zile înainte, pentru a putea fi făcute rezervările.
Înscrierile se fac la numărul de telefon 0769068103 sau 0720015646 sau la email sandasorin@yahoo.com.
Vă așteptăm!

PS: Acest gen de schimbare a datei concursului a avut loc, deoarece in perioada de dinainte, mare parte a concurentilor merg la memorialul unui coleg care a murit in avalansa.
sanda sorin


Connections with the Mountain Guide:
Muntii RETEZAT - Lacul Pietrele  
Muntii RETEZAT - Uricani  
Muntii RETEZAT - Saua Retezatului  
Muntii RETEZAT - Cabana Pietrele  
Muntii RETEZAT - Varful Retezat  
Muntii RETEZAT  
Login or register to comment

The news are provided by the mentioned sources.
We take no responsability for their form and content.