Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio Bucureşti


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Pensiuni scandaloase la Podu Dambovitei : News

Bookmark and Share

Pensiuni scandaloase la Podu Dambovitei - Thu, Sep 27, 2012, 8:03 am, visited 3932 times


Pe 25 august 2012, sambata, am stat la Podu Dambovitei, in amonte de Cheile Cheii, langa pensiunea Adina (str. Valea Cheii nr. 330). Toata noaptea au urlat manele imputite, pana duminica dimineata la ora 9:00. Toata zona a fost deranjata, nimeni nu a putut sa doarma cum trebuie, iar chefuitorii, desi au fost apelati, nu au aratat niciun bun simt. Aveti mai jos linku-urile catre celebra pensiune Adina, sa stiti ce sa evitati in cazul in care doriti sa ramaneti in zona:
http://www.romania-turistica.ro/Cazare-Dambovicioara/Pensiunea-Casa-Adina

http://www.lapensiuni.ro/ro/pensiuni/muntenia/arges/Cabana-Adina-0410447/index.html

Vlad Savi

Comments
Fără foto Tonel Marcel Părău, Tue, Oct 2, 2012, 1:09 am

Salut Vlad,

eu te sfatuiesc sa adaugi un comentariu si la sectiunea cu acelasi nume a linkului pe care l-ai oferit in finalul stirii ca si cei care nu citesc stirile alpinet sa stie care e situatia.

Cu bine,
Marcel

Alin Ciprian Ciulă Alin Ciprian Ciulă, Tue, Oct 2, 2012, 11:35 am

Asta se rezolva cu apel la 112 si reclamatie pentru tulburarea linistii publice. Am procedat asa la Poiana Marului, cand intr-o pensiune vecina (Artarul) tineau unii chef cu muzica la maxim, si dupa ce am fost la ei si le-am spus frumos sa dea incet ca voiam sa dormim (eram la o pensiune langa ei) am fost luat la misto de catre unii mai incitati.
Politia a venit prompt dupa 20 min si s-a facut liniste (chiar inainte de a ajunge politaii au terminat cu muzica, pesemne ca s-a dat alarma dinainte).
Nu stiu cum e situatia la Podul Dambovitei, insa la Poiana Marului este statiune turistica si exista legi care sa-i puna cu botul pe labe pe astfel de tampiti... cel putin in intravilan.

Fără foto iuliu ciors, Wed, Oct 3, 2012, 4:29 pm

În această vară am fost la cascada Tamina şi 7 Scări şi am dormit la campingul Dârste, la intrarea în Braşov. Am rămas mirat de liniştea desăvârşită din campingul care era populat nu numai cu români dar şi de străini. La întrebarea mea pusă la recepţie, pe seama acestei,, anomalii", m-i s-a răpuns simplu:cine face gălăgie îşi primeşte banii înapoi şi este dat afară. Simplu, deci se poate.

Fără foto Vlad Savi, Wed, Oct 3, 2012, 5:15 pm

Exact!=D> Si eu am fost la camping Darste in 2008 si am vazut aceasta "anomalie" a civilizatiei, e clar ca se poate! Trebuie numai sa impunem acest lucru, ca doar nu minoritatea de retarzi conduce Romania!

Login or register to comment

The news are provided by the mentioned sources.
We take no responsability for their form and content.