Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio Bucureşti


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook
Bookmark and Share

Sustinere pentru escalada - Sun, Nov 2, 2014, 11:56 pm, visited 3634 times


Vertical Spirit a inițiat o campanie de strângere de fonduri  pentru organizarea Maratonului de cățărare.


crestem idei

Vertical Step Maraton cauta sustinatori pentru dezvoltarea escaladei. Proiectul nostru il gasiti pe crestemidei.ro


Vertical Spirit este la ce-a de-a 6-a ediție a evenimentului Vertical Step Maraton – 22-23 noiembrie 2014.


Este un concurs- festival de cățărare indoor din Romania organizat pe
structuri artificiale de escaladă în cea mai înaltă sală de escaladă
din România.

Vertical Step Maraton este o competiție cu un format unic in România, fiind singurul eveniment dedicat cățărării care îmbină atât escalada sportivă (cățărarea pe pereți înalți cu asigurare în coardă), cât și bouldering-ul (cățărarea pe pereți de aproximativ 4 m, cu aterizare pe saltele) sub forma unui MARATON DE CĂȚĂRARE.

escalada

Oamenii au nevoie de întâlniri, de provocări, de un context în care să se pună la încercare, bucurându-se în același timp de întâlnirea cu cei pasionați de aceleași lucruri ca și ei, cu comunitatea din care fac parte, și au nevoie ca aceste intalniri să aiba loc intr-o atmosferă deosebită și incitantă, de valoare.

Acestea sunt lucruri care ii apropie pe oameni și ii ajută să dea ce-i mai bun în ei, îi ajută să isi canalizeze energia și eforturile în directii cu adevarat pozitive, de creștere și dezvoltare a unui sport cu adevărat frumos și spectaculos. Un sport al îndrăznelii și al curajului, dar în acelasi timp un sport care ajută la dezvoltarea autonomiei și a responsabilității.

Acesta este rolul festivalului-concurs Vertical Step Maraton  -  susține comunitatea cățărătorilor din România și ne dorim să putem facilita această întâlnire a cățărătorilor și in acest an, în condiții cât mai bune.

Credem că acest tip de întâlnire este o necesitate și ne dorim să ne putem asuma în continuare rolul de organizator și de susținător al acestui sport al depășirii limitelor personale, un sport al curajului si al aspirației către mai mult.

Pentru că dorim foarte mult să continuăm să aducem un plus de valoare în comunitatea din care facem parte,  solicităm sprijinul vostru, în cazul în care acest sport vă inspiră și vreți să contribuiți la dezvoltarea sa în România.

Sala de escaladă în care organizăm competiția  s-a născut din propria noastră pasiune pentru escaladă, pe care ne-am dorit să o împărtășim și altora si mai mult decat atât, să-i ajutăm să devină părtași la ea. Apariția sa a însemnat un mare pas în față pentru comunitatea cățărătorilor din Romania și pentru dezvoltarea escaladei sportive în țara noastră.

Campania de strângere de fonduri va mai fi activă timp de aprox. 20 de zile, iar recompensele pe care ne-am gandit să le oferim celor care susțin proiectul sunt foarte variate și, sperăm noi, de interes. Pe lângă multumiri pentru implicare, afisul competiției, diplome, puteți folosi ocazia pentru a descoperi cățărarea și a afla dacă v-ar plăcea să o practicați și dvs. oferim sedințe de inițiere și cursuri de escaladă.   În plus, numele dvs. poate fi menționat la baza unui traseu de escalada amenajat pentru concurs.

Vertical Step Maraton cauta sustinatori pentru dezvoltarea escaladei. Proiectul nostru il gasiti pe crestemidei.ro

Banii strânși vor fi folositi ca să acopere o parte din cheltuielile de organizare: amenajarea traseelor, participarea la concurs a 6 juniori talentați și cu posibilități materiale reduse, premii mai substațiale în bani și echipamente specializate, construirea unui nou perete de escaladă.

www.verticalspirit.ro

http://www.verticalspirit.ro/despre-escalada/index.php

www.verticalstep.ro

http://sohodolclimb.verticalspirit.ro/

http://www.verticalspirit.ro/despre-noi/index.php


Anghel Roxana

Login or register to comment

The news are provided by the mentioned sources.
We take no responsability for their form and content.