Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook
Bookmark and Share

Cautare intrerupta - Tue, Jan 7, 2003, 6:31 am, visited 6541 times




Zona in care se afla trupurile celor 3 speologi care au fost surprinsi de o avalansa in Muntii Fagaras a fost localizata, insa salvamontistii au suspendat căutarea tinerilor bihoreni din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.
Seful Serviciului SALVAMONT Argeş, Nicolae Pleşiţă a declarat ca actiunea va fi reluata in momentul in care vremea se va ameliora.
Cei patru turişti, membri ai clubului de speologie "Cristal" din Oradea, au dispărut în urmă cu o săptămînă. Unul dintre ei a fost descoperit simbata mort in zona căldării Fundul Caprei din Muntii Fagaras. Salvamontistii cred ca grupul a fost surprins de o avalanşă de zăpadă şi pietre.

sursa:
MEDIAFAX, RADOR Salvamont Sibiu
Dan Izvoreanu


Connections with the Mountain Guide:
Muntii FAGARASULUI - Valea Caprei  
Muntii FAGARASULUI - Sub Varful Chica Pietrelor  
Muntii FAGARASULUI  


A photo [Not found]

An article Membrii clubului Transmont-Fagaras in tura de antrenament : Balea - cabana Podragu, submitted by Simona Elena Mînzu -
Ajunsi la Fereastra Zmeilor (fereastra fiind un decupaj intr-un bloc de calcare cristaline) avem de ales intre traseul din Caldarea Pietroasa pe piciorul Arpasului si "3 pasi de moarte". Insa petele de zapada existente in acea zona nu ne par foarte prietenoase si ne hotaram sa mergem pe cei "3 pasi de moarte”. Zona ofera cea mai spectaculoasa priveliste din traseu. In ciuda numelui atat de infricosator, portiunea nu ridica pericole majore pentru ca la cele trei locuri sunt fixate lanturi sau cabluri metalice. Necesita multa prudenta si trebuie sa luam in calcul si ca vantul bate puternic. ...

A trail [Not found]

Login or register to comment

The news are provided by the mentioned sources.
We take no responsability for their form and content.