Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio Bucureşti


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

[a] Salon de Fotografie Turistica la Romexpo : Ştiri

Bookmark and Share

[a] Salon de Fotografie Turistica la Romexpo - Marţi, 15 Mar 2005, 21:35, vizitată de 1070 ori
[Ştire preluată de pe Alpinet2k]


De la: Oana Ganea <o...@dccom.ro>
Data: Luni, 14 Mar 2005, 17:39
Subiect: [a] Salon de Fotografie Turistica la Romexpo
Salon de Fotografie Turistica la Romexpo



BUCURESTI, 14 martie - Revista Vacante&calatorii organizeaza, in cadrul Targului National de Turism, care se va desfasura in perioada 7-10 aprilie la Romexpo, Salonul National de Fotografie Turistica - expozitie si concurs, informeaza un comunicat remis M&A.

Concursul se adreseaza tuturor celor pasionati de arta fotografica, fie ca sunt fotografi amatori sau profesionisti, si este structurat pe patru categorii: peisaj-natura, obiective turistice, peisaj citadin si eseu fotografic. Fiecare zi a salonului va fi dedicata unei categorii, iar specialistii vor sustine discursuri si work-shop-uri tematice.

Candidatii se pot inscrie la concurs prin completarea formularului postat pe site-ul www.vacantesicalatorii.ro/expo sau a celui din revista Vacante&calatorii si pot trimite maxim 12 fotografii pentru fiecare sectiune. Fotografiile pot fi alb/negru, monocrome sau policrome, prezentate pe harte fotografica format A4 sau in format digital (.jpg cu dimensiunea de maxim 2000 de pixeli latura mare si 300 dpi). De asemenea, fotografiile trebuie sa fie originale, realizate de catre concurenti si sa nu mai fi aparut vreodata in mass-media. Participantii vor ceda organizatorilor dreptul de a reproduce instantaneele in scopul promovarii concursului.

Candidatii pot trimite fotografiile prin posta la adresa readactiei revistei Vacante&calatorii pana la data de 15 martie sau le pot aduce personal pana pe 20 martie. De asemenea, fotografiile in format digital pot fi trimise prin intermediul site-ului www.vacantesicalatorii.ro/expo.

Cele mai bune lucrari vor fi selectate pe 22 martie de catre un juriu prezidat de fotograful Dinu Lazar si expuse in cadrul Salonului National de Fotografie Turistica. Rezultatele jurizarii vor fi anuntate telefonic pana la data de 5 aprilie.

Castigatorul marelui premiu va beneficia de o excursie in strainatate pentru doua persoane. Fiecare sectiune va oferi castigatorilor cate o excursie in tara valabila pentru doua persoane (premiul I), un abonament pe un an la revista Vacante &calatorii (premiul II), respectiv un abonament pe sase luni (premiul III).
Mesajele sunt preluate ca atare de la sursele menţionate.
Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru forma şi conţinutul lor.



Nu există comentarii pentru acest mesaj
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii

Ştirile sunt preluate ca atare de la sursele menţionate.
Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru forma şi conţinutul lor.