Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Se caută echipă pt emisiune sport extrem : Ştiri

Bookmark and Share

Se caută echipă pt emisiune sport extrem - Marţi, 22 Aug 2006, 0:40, vizitată de 1346 ori


Cine spunea ca nu se intampla lucruri bune in Romania, mare pacat graia. Pentru ca uite, in sfarsit, ni se pregateste o emisiune TV despre si cu sport extrem, asa cum e el in Romania si nu asa cum vrem noi sa fie ca sa dea bine pe sticla.


Vor fi doi oameni care vor pleca in tara in cautarea aventurii si a sportului extrem. Un “prezentator” si un “cameraman” care se vor filma unul pe altul, din momentul in care se trezesc si pana la culcare. Poti spune ca e ca un reality show - la care nu e musai sa participe oameni cu experienta in televiziune. Pot fi prezentatori si cameramani oameni care sint pur si simplu naturali, simpatici, atractivi, implicati si pasionati de sport extrem si de calatorie in sine. Totul e natural, si bune si rele, cu bucurii si sperieturi, trickuri si vanatai, reusite si fracturi, spectaculos si plictisitor, complimente si vorbe grele, pro si incepatori. Tot tacamul. Exact asa cum se intampla.

Parcfilm cauta doi oameni (atat baieti cat si fete, mixt sau uni) pentru postul de prezentator si cameraman. Poti avea jobul cat timp respecti urmatoarele conditii:
- Entuziast(a), activ(a), implicat(a), fara aere de mare star extrem.
- Varsta intre 18 si 35 de ani.
- Fara angajamente de genul scoala sau job (pe care nu le poti fenta).
- Dispus(a) la calatorii prelungite in tara si nu numai. Asta se traduce in plecare de acasa cu lunile.
- Gata pentru o colaborare initiala de 3 luni, iar apoi pentru prelungirea contractului pe termen nelimitat.
- Disponibil(a) din Septembrie 2006.
- (Preferabil) practicant(a) sporturi extreme.
- Fara pretentii la dormit (se va innopta atat la hotel/gazda cat si in cort, in masina etc).


Preselectia va avea loc in cursul saptamanii 21-25 august. Intr-una din zilele acelea (cei inscrisi vor fi anuntati) vor fi intalniri cu firma de productie (Parcfilm), in care vi se va explica pe larg in ce consta preselectia: incepand cu acel moment fiecare va avea la dispozitie o saptamana fix pentru a-si realiza propriul filmulet de sport extrem, cu mijloace proprii.

Intrucat cautam oameni capabili sa se descurce in orice situatie, asta e prima incercare! Noi va spunem care e “atmosfera” emisiunii, iar voi va trebui sa veniti cu cel mai traznit si mai haios film cu si despre sport extrem.

Evident, cel mai bun film va desemna si castigatorul.

Se pot face bineinteles echipe mixte prezentator / operator si daca filmul iese bine, castiga echipa cu totul.

Nu ne intereseaza performantele tehnice. Cautam oameni cu idei, oameni super spontani, fara figuri, capabili sa faca misto de ceea ce vad si de ei insisi, sa sa comporte normal, fara sa “dovedeasca” cu orice pret ca ei sint sportivi extremi. Vrem sa vedem cum vorbiti, cum stati de vorba cu cineva, cum abordati subiectul.

Concluzie: in saptamana 21-25 ne intalnim, va spunem ce aveti ce facut, iar dupa inca o saptamana noi asteptam filmuletele iar voi verdictele.

(Ne-am gandit sa va anuntam din timp ca sa va puneti mintea la lucru si sa va vina idei).


Pentru a te inscrie trimite un CV, o scurta dar la obiect scrisoare de motivatie si cateva fotografii la office@parcfilm.ro. Multumim.
cristian borda

Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii

Ştirile sunt preluate ca atare de la sursele menţionate.
Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru forma şi conţinutul lor.