Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook
Bookmark and Share

Drum de acces - Luni, 8 Sep 2008, 19:28, vizitată de 3447 ori


Primăria comunei maramureşene Moisei a inaugurat, astazi, un drum de 4 km care face conexiunea cu Parcul Natural Munţii Rodnei. Primarul din Moisei, Toader Şteţcu, a spus că drumul a fost
construit printr-un proiect SAPARD şi a costat 3 milioane de lei. Odată cu construcţia rutei, au fost ridicate şi patru poduri şi a fost îmbunătăţit accesul spre o parte a comunei. Drumul va permite accesul mult mai uşor al turiştilor spre Parcul Natural Munţii Rodnei.


 


Agerpres

Dan Izvoreanu


Legături cu Ghidul Montan:
Muntii RODNEI - Compl.Turistic Borsa  
Muntii RODNEI  
Comentarii
Fără foto Adrian Rosca, Marţi, 9 Sep 2008, 0:11

Stirea asta e fenomenala, nu spune absolut nimic:

"face conexiunea cu Parcul Natural Muntii Rodnei" - dom'le dar care zona a parcului? parca tiu minte ca parcul asta e destul de mare, cam asa de marimea Herestraului.
"a fost îmbunătăţit accesul spre o parte a comunei" - din nou, care parte??? Aval, amonte, stanga, dreapta?

Daca se spunea ca s-a construit un drum care lega Moiseiul de Parcul national Domogled-Valea Cernei aia era stire!

Dar in fine, acuratetea stirii se imbunatateste cand e vorba de lungime si numar de poduri. Din pacate nu ni se comunica datele tehnice referitoare la latimea drumului, acostamente, traficul de calcul, solutia tehnica a podurilor, etc, etc. Asa ca asteptam clarificari din partea proiectantului, inginerului FIDIC si al oficiului de plati Sapard.

Dan Izvoreanu Dan IzvoreanuAdministrator Alpinet , Marţi, 9 Sep 2008, 6:57

Domnu' Rosca, du-te in... Moisei si cind ajungi in centrul comunei intreaba localnicii "nu va suparati, drumul asta spre care parte a Parcului Natural Muntii Rodnei duce? Si spre care parte a comunei merge iel? " Iar restul datelor tehnice care lipsesc din stire le poti completa dumneata dupa ce te intorci:-D

Şerban-Alin Pontoş Şerban-Alin PontoşAdministrator Alpinet , Marţi, 9 Sep 2008, 9:01

http://www.sighet-online.ro/index.php? option=com_content&view=article&id=1018:azi-se-inaugureaza-drumul-spre-parcul-muntii-rodnei&catid=41:social&Itemid=53#josc2892

Stirea e la fel de ambigua prin toate mediile de informare...pana la urma tot de la un montaniard vom afla informatiile care ne intereseaza. Probabil ca e vorba de o investitie care faciliteaza legatura cu gospodariile izolate si totdata exploatarea forestiera... faza cu turismul da bine la Sapard:-)

Fără foto Adrian Rosca, Marţi, 9 Sep 2008, 9:52

Aha, deja avem date suplimentare:

drumul e in centrul comunei, conform comentariului domnului Izvoranu. Care va sa zica, cel care a postat stirea stie mai mult dar tine informatiile pentru el. Pai se poate asa ceva?

Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii

Ştirile sunt preluate ca atare de la sursele menţionate.
Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru forma şi conţinutul lor.