Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra CraiuluiMarathon 7500Bike marathon 4 MountainsCazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook
Bookmark and Share

Noutati Hercules Maraton - 23mai - Luni, 26 Apr 2010, 11:58, vizitată de 2604 ori


Mai este o luna pana la Hercules Maraton, primul maraton montan din vestul tarii, eveniment organizat de CS Alternative Timisoara in valea Cernei pe 23 mai 2010.


Concursul nostru are 2 probe: maraton pt cei dornici sa-si depaseasca limitele (37.5km, 2030m diferenta de nivel, timp limita 9h) si semi-maraton (20.5km, 1000m diferenta de nivel, timp limita 5h) pt cei ce vor sa descopere placerea alergatului pe carari montane.


Proba de semi-maraton a fost introdusa ulterior lansarii concursului, tocmai in ideea de a face accesibil evenimentul nostru cat mai multor iubitori de natura si miscare.


Toate detaliile evenimentului nostru le puteti gasi pe site-ul concursului: http://www.alternativetm.ro/herculesmaraton


Pana la finalul lunii aprilie puteti inca sa va inscrieti la un tarif mai redus: 60lei pt maraton si 40lei pt semi-maraton. Asa ca daca doriti sa luati parte la evenimentul nostru va asteptam sa va inscrieti cat mai curand.

Inscrierile on-line se pot face pana in 10mai. De asemenea se mai pot face inscrieri cu o zi inainte (in 22mai) la locul concursului. Tariful de inscriere in luna mai va fi insa: 75lei pt maraton si 60lei pt semi-maraton.


Toti participantii vor primi un tricou cu Hercules, iar cei ce vor termina cursa in timpul limita vor primi diploma si medalie de participare.


Inainte de un maraton se stie ca trebuie consumate alimente bogate in carbo-hidrati. De aceea in seara dinainte de concurs va avea loc un carbo-loading, adica veti putea servi o portie de paste fainoase cu sos oferite de sponsorul nostru Monte-Banato si pregatite de partenerul nostru Motel Dumbrava.


Echipa Hercules Maraton

CS Alternative TM

Alin Tănase


Legături cu Ghidul Montan:
Muntii CERNEI - Baile Herculane (CFR)  
Muntii CERNEI  
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii

Ştirile sunt preluate ca atare de la sursele menţionate.
Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru forma şi conţinutul lor.