Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio Bucureşti


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook
Bookmark and Share

Update: Cupa Malinului 2010 - Miercuri, 12 Mai 2010, 15:59, vizitată de 4260 ori


CUPA MALINULUI se amana pentru 22 mai 2010


Din cauza instabilitatii zapezii la peste 2200 m, concursul de schi si snowboard freeride CUPA MALINULUI se amana pentru o saptamana. Concursul era programat initial sambata, 15 mai, pe Valea Malinului din masivul Bucegi, insa in urma discutiilor cu membrii Salvamont Busteni si cu concurentii inscrisi, organizatorul Teamexpert Europe a decis amanarea concursului. Conditiile meteo deosebite din aceasta perioada, in mod special precipitatiile sub forma de ninsori si lipsa zilelor cu temperaturi ridicate,au impiedicat stabilizarea zapezii si au dus la formarea corniselor in partea superioara a Vaii.


CUPA MALINULUI este un concurs care se adreseaza iubitorilor schiului si snowboardului freeride si care se desfasoara in conditii speciale, pe zapada de primavara, tasata prin inghetari si dezghetari succesive. Concursul are loc fara intrerupere de 12 ani, in luna mai, pe Valea Malinului din masivul Bucegi. O singura data concursul a fost anulat din cauza lipsei zapezii, iar intr-un an a fost necesara o amanare de 2 saptamani din cauza pericolului de avalanse. "Imi pare rau ca trebuie sa amanam concursul, dar siguranta concurentilor este mai importanta. Din fericire zapada este multa, asa ca vom avea destula si peste o saptamana. Pana atunci in mod natural zapada se va tasa si vor cadea cornisele" a spus Radu Savin (Teamexpert Europe / Tabere cu Suflet).


Teamexpert Europe este o companie cu experienta de 10 ani in domeniul organizarii de evenimente, cursuri si programe de teambuilding.



Tabere cu Suflet este o un proiect Teamexpert pentru organizarea de tabere si excursii pentru copii si adulti, iarna sau vara , in spiritul Eco.


Relatii: Radu Savin

0722 302 746

www.cupamalinului.ro

Ionuţ Nechita


Legături cu Ghidul Montan:
Muntii BUCEGI - Valea Malinului  
Muntii BUCEGI - Ref. Salvamont  
Muntii BUCEGI - Busteni  
Muntii BUCEGI  


O poză: [N-am găsit]

Un articol: [N-am găsit]

Un traseu:
Bran-Podul Oprisului-Valea Poarta-Mt. Pintecele-Stina Gaura-Valea Gaura-Curmatura Hornurilor-Varful si Cabana Omu

 

Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii

Ştirile sunt preluate ca atare de la sursele menţionate.
Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru forma şi conţinutul lor.