Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra CraiuluiMarathon 7500Bike marathon 4 MountainsCazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Culorile Toamnei - workshop cu Dan Dinu : Ştiri

Bookmark and Share

Culorile Toamnei - workshop cu Dan Dinu - Marţi, 5 Oct 2010, 12:02, vizitată de 4248 ori


In acest weekend prelungit Dan Dinu va fi plecat in Bucegi cu o echipa de 16 fotografi pentru a descoperi frumusetile muntelui si bineinteles secretele fotografiei de natura. Daca nu ai reusit sa te alaturi acestei echipe, iti mai dam o sansa peste doua saptamani, cand o alta echipa va pleca in cautarea spectaculoaselor culori ale toamnei in muntii mai blanzi ai Ciomatului Mare.

Toamna este intotdeauna impresionanta prin lumina si culoare si putine locuri rivalizeaza cu Lacul Sfanta Ana la capitolul reflexii de toamna. Vom cutreiera impreuna padurile in cautarea de subiecte pretentioase, vom poposi pe malul lacului pentru reflexii pline de culoarea mestecenilor, vom admira lumea de pitici a Tinovului Mohos si ii vom fotografia lacurile intunecate si reflexiile perfecte, cu alte cuvinte ne vom bucura de tot ce are toamna mai bun din punct de vedere fotografic. Daca va pasioneaza natura si mai ales fotografia va invitam alaturi de noi in aceasta toamna sa descoperiti cele mai frumoase culori de toamna.


La acest workshop vom combina cateva parti teoretice cu multa practica si ture foto, vom putea testa echipamente, rucsaci si trepiede de la cei mai renumiti producatori din domeniu, vom vedea videoproiectii spectaculoase si ne vom bucura de ospitalitatea gazdelor din Baile Tusnad care ne-au alintat de fiecare data cu mancaruri bine gatite, dar si cu surprize dulci.


Va invitam sa vizitati www.photolife.ro pentru povesti de making of, pentru a vedea o galerie foto si, daca v-am convins, pentru inscriere.


Toate bune si va asteptam.


Echipa PHOTOLIFE

Dan Dinu


Legături cu Ghidul Montan:
Muntii BODOC (CIOMATU) - Cabana Lacul Ana  
Muntii BODOC (CIOMATU) - Tusnad Sat  
Muntii BODOC (CIOMATU) - Lacul Sfanta Ana  
Muntii BODOC (CIOMATU) - Tinovul Buffo  
Muntii BODOC (CIOMATU) - Baile Balvanyos  
Muntii BODOC (CIOMATU) - Varful Padurii (1213m)  
Muntii BODOC (CIOMATU)  


O poză: [N-am găsit]

Un articol: Muntele Puturosu (Puciosul), înscris de GIGI PAUL DRAGOMIR -
1_Lacul_Sf_Ana_complect_inghetat Muntele Puturosu (Puciosul)   Desi exista pe internet un site cu material aproape exhaustiv despre Muntele Puturosu ne permitem totusi sa publicam acest jurnal de calatorie, in primul rand pentru ca excursia a fost realizata in conditii de iarna, pe 21-22 ianuarie 2011 si articolul va atinge si cateva puncte inedite.   Muntele Puturosu face parte, ca si Ciomatu Mare din Muntii Bodoc, fiind situat la partea nordica a acestora.   Pentru inceput, cateva cuvinte, despre Lacul Sf. Ana, care alaturi de turbaria Mohos sunt localizate in craterul vulcanic al Ciomatului Mare. La momentul vizitei noastre lacul era inghetat “bocna” putand fi traversat fara probleme pe gheata. Turbaria Mohos a oferit un peisaj incantator si desi nici un fel de flora specifica (plante carnivore) nu a putut fi observata din cauza anotimpului, imaginea de izolare si de loc straniu (ca in Calauza lui Tarkovski) a fost pregnanta.     ...

Un traseu:
Satul Bixad-Izvorul Borviz-Dealul Lacului-Lacul Sfanta Ana

 

Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii

Ştirile sunt preluate ca atare de la sursele menţionate.
Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru forma şi conţinutul lor.