Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra Craiului



Marathon 7500



Bike marathon 4 Mountains



Cazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio Bucureşti


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Numarul 7/2012 al revistei "Haipemunte" : Ştiri

Bookmark and Share

Numarul 7/2012 al revistei "Haipemunte" - Joi, 8 Mar 2012, 19:40, vizitată de 1922 ori


Un nou numar al revistei "Haipemunte" percum si un cadou alaturi de urarea de "La multi ani, sanatosi si fericiti" tuturor doamnelor si domnisoarelor, mamelor si bunicilor, tuturor femeilor cu ocazia zilei de 8 Martie.

Numar aparut in mare parte datorita implicarii in munca de dinaintea aparitiei a lui Radu Clapa.


Descarca gratuit de pe www.haipemunte.org

Lectura placuta


"Vine o vreme, vine un ceas, când ți se pare că singur ai rămas/Și încerci cu gândul să revii la gândul când eram copii …" (Gheorghe Gheorghiu).

Mereu avem parte de începuturi sau de noi începuturi. Ideea e că orice început trebuie să aibă la bază un trecut sau o fărâmă de cenușă din care să renască ceva nou. Acest lucru este valabil oriunde, oriunde însemnând și în lucrurile ce au mai multă sau mai puțină tangență cu muntele.

După o perioadă în care revista, sau cum a mai fost numită "colecția de jurnale" nu a apărut din diverse cauze, sperăm ca începând cu un nou prim număr din 2012 să existe o continuitate și cursivitate. Pe lângă un nucleu constant de colaboratori s-a reușit atragerea unor noi oameni care să sustina atât moral cât și "cu penița" (de fapt tastatura) existența acestui proiect.

De aceea vă invităm iarăși în a ne trimite atât materiale realizate cu și despre munte, oameni, locuri și tradiții montane, precum și a ne sugera ce anume ar trebui în continuare schimbat/modificat în actualul format al revistei și al siteului de prezentare.

În rest aceleaşi mulţumiri tuturor care şi-au făcut timp să scrie în paginile revistei, tuturor celor care o citesc şi tuturor celor care îşi fac timp să trimită un mail cu critici, observaţii sau orice altceva.

Mihai Cibotaru
mihai cibotaru

Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii

Ştirile sunt preluate ca atare de la sursele menţionate.
Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru forma şi conţinutul lor.