Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra CraiuluiMarathon 7500Bike marathon 4 MountainsCazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio Bucureşti


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook
Bookmark and Share

Concurs de fotografie speologica - Joi, 26 Sep 2013, 15:02, vizitată de 1121 ori


Fotografia anului 2013 in speologie

Societatea Nationala de Speologie anunta deschiderea la 1 septembrie 2013 a celei de a V-a editii a concursului de fotografie digitala cu tematica speologica: "Fotografia anului in speologie". 
In perioada 1 septembrie - 1 noiembrie 2013 puteti inscrie si vizualiza fotografiile inscrise in competitie vizitand site-ul dedicat concursului la www.snsro.ro/fotografiaanului sau puteti accesa site-ul din siteul SNS aflat la www.snsro.ro . Concursul se desfasoara exclusiv on-line. Sectiunile concursului sunt: "Peisaj subteran" si "Omul si pestera". 
Valoarea premiilor acordate se ridica la 350 lei si se acorda pentru fotografia anului si locul I la fiecare dintre sectiunile de concurs. Se vor acorda diplome si mentiuni de onoare. 
Participantii pot inscrie gratuit in concurs 5 fotografii si pana la inchiderea concursului pot sa-si gestioneze singuri portofoliul de lucrari. 
Regulamentul poate fi consultat la http://www.snsro.ro/index.php?page=regulament Detalii suplimentare si raspunsuri la intrebari pot fi obtinute de la concursfoto@snsro.ro sau la snsro@intech.ro (cu mentiunea"Concurs foto")  
Ovidiu Guja

Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii

Ştirile sunt preluate ca atare de la sursele menţionate.
Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru forma şi conţinutul lor.