=coperta= =continuare= =autor= I I C   m a r t i e / 2000

Eveniment

Romanian Travel Guide 2000 - coperta

Romanian Travel Guide 2000

   La sfirsitul lui februarie a avut loc lansarea oficiala a CD-ului  Romanian Travel Guide 2000,  editat de catre Norbert Computer Brasov. Chiar daca aria noastra de interes este mai putin prezenta,  imi face placere sa va semnalez aparitia.  Sint prea rare preocuparile in domeniu si orice realizare reprezinta un pas inainte.  Cu atit mai mult cu cit  Romanian Travel Guide 2000  beneficiaza de o forma de prezentare remarcabila.

   Continutul se adreseaza mai mult vizitatorilor straini care cauta o sursa de informatii despre Romania,  dar cele mai multe din datele incluse pot fi de interes si pentru turistul autohton.  Materialul actual este in limba engleza.  Firma editoare promite si o urmatoare versiune in limba romana.
   CD-ul include sectiuni cu informatii practice,  harti,  istorie,  itinerare turistice traditionale.  Capitole separate sint dedicate Transilvaniei,  Deltei Dunarii si litoralului Marii Negre.  Mai exista si o lista de hoteluri;  o alta cu agentii de turism,  asociatii si organizatii din acelasi domeniu.  O parte spectaculoasa este cea intitulata "Videos & Music",  ca si Galeria Foto.
   Ar mai fi de mentionat contributia Filarmonicii din Brasov,  a Centrului European de Cultura si a organizatorilor festivalului EcoTourIndFilm.

Imagine extrasa din Romanian Travel Guide 2000

Bucegi:  Obirsia Ialomitei
Imagine extrasa din Romanian Travel Guide 2000
cu acordul editorului.
   Discul urmeza sa fie distribuit si prin reteaua de librarii.
   Pina atunci,  daca doriti,  mai multe informatii legate de acest subiect puteti obtine direct de la

Norbert Computer
Brasov, Romania
telefon: 0040-68-410297
fax: 0040-68-410298

sau de pe web, la adresa:
http://www.rotravel.com


 I I C   m a r t i e / 2000 =coperta= =continuare= =autor=