=coperta= =continuare= =autor= I I C   a p r i l i e / 2000

De tot felul...


   Noutati administrative:
 •  La primirea acestui numar al  IIC  ati observat,  probabil,  modificarea adresei de unde a fost expediat mesajul purtator,  din  iic@ONElist.com  in  iic@eGroups.com.  Nu este nici o vrajitorie si nici urmarea unui complot,  ci doar un rezultat al fuziunii dintre cele doua companii.  Noua companie a decis ca mesajele sa fie distribuite prin  eGroups.com.  Nu am fost instiintat de alte schimbari majore care sa afecteze functionarea listei de distributie.  Daca vor fi in viitor am sa va anunt din timp. Adresele de pina acum pentru comenzi prin e-mail  (subscribe,  unsubscribe)  sau dialog ramin valabile.
 •  Am modificat denumirea fisierului de baza al  Invitatiei in Carpati.  Noua forma este  IIC00-mm.HTM,  in care 00  provine de la anul curent (2000),  iar mm de la luna curenta (04 pentru luna aprilie,   05 pentru mai samd).  Modificarea a fost necesara pentru alinierea la structura interna a site-ului  Alpinet.ro.
  Sper sa nu va deranjeze foarte mult.
 • Tatra: Vf. Kolovy (2425 m) - foto: Piotr Szucki

  Tatra:  Vf. Kolovy  (2425 m)
  foto:  Piotr Szucki

     Am primit din Polonia,  de la domnul Piotr Szucki,  un mai vechi prieten al  Invitatiei in Carpati,  un nou set de imagini din Tatra.  Am ales una dintre ele pe care o puteti vedea si dumneavoastra alaturi.
     Inca o data,  multumim Piotr!     O adresa pentru speologi:

  www.imaginispeo.ngo.ro

  Site-ul foloseste  Banca de imagini a pesterilor protejate din Romania,  CD-ROM realizat de  Clubul de speologie  Crysis  din Oradea.  (Atentie:  datorita dimensiunilor mari trebuie sa aveti la dispozitie o legatura rapida sau multa rabdare.)     Din cauza datei de aparitie nu va pot prezenta numarul 21 al revistei   Muntii Carpati.  Tot ce va pot spune este sa incepeti deja sa il cautati.
     In schimb exista un singur loc unde puteti vedea in avanpremiera numarul 4 din  Alpin extrem.  Unde?  Presupun ca nu mai este un secret pentru nimeni;  la   Alpinet.ro!


  .

  Proiectul ALPINET

  .

  Noutati la    Alpinet.ro :

    ...PREMII   ...PREMII   ...PREMII

  ...oferite de  Magazinul Himalaya  din Bucuresti sustinatorilor
    Proiectului Alpinet.
  10% reducere la orice articol cumparat din magazin,  premii acordate lunar si constind din echipament pentru munte,  surprize...

  Detaliile vor fi prezentate curind in paginile    www.alpinet.ro

  .


   I I C   a p r i l i e / 2000 =coperta= =continuare= =autor=